- Home
- Sirevi, suhomesnati proizvodi
- Suhomesnati proizvodi
- Mortadela Bologna IGP s pistacijama
Mortadela Bologna IGP s pistacijama
Ružičasta boja, blago pikantan i intenzivan miris, baršunasta površina, nježan okus: mortadela je jedan od suhomesnatih proizvoda koji je najprikladniji za pizzu, pod uvjetom da pritom ne prigušite njezin elegantan karakter.
Komadi su veličine oko 3 kilograma.
Model: 592
Categories: Sirevi, suhomesnati proizvodi, Suhomesnati proizvodi
Tags: Gianni Negrini, pizzeria
Related Products
Mozzarella fior di dolcezza 25*100 g.
Mozzarella je jedan od najpoznatijih talijanskih sireva, a slovi i za najprodavaniji sir na svijetu. To i ne čudi s obzirom na njen vrlo blag i svjež okus, odličnu topivost i brojne mogućnosti primjene. Mozzarella Sabelli blagog je, svježeg i...
Stracciatella di burrata 140g Sabelli
Neodoljiva stracciatella di burrata! Stracciatella ili sadržaj burrate, sastoji se od trakica mozzarelle pomiješane sa svježim vrhnjem. Stoga unutrašnjost poznate burrate nije ništa drugo nego najbolji, najukusniji dio, a da biste dobili dobru stracciatellu, potrebno je vrlo svježe i visokokvalitetno...
Češnjak- marinirani 1000g
Ukusan i hrskav češnjak sa blagom prirodom aromom bez neugodnog mirisa. Pripremljen prema jedinstvenoj metodi uz dodatak začina i rajčice. Plodovi češnjaka su zdravi i cijeli. Proizvod je specifičan i dobro prihvaćen od strane gosta tako se udomaćio u mnogim...
Pečene crne masline 1000g
Crne pečene masline mesnate teksture. Njihov je ukus tipičan za pečene masline, kao i njihov miris koji ima notu lješnjaka. Kruha i maslina - samo dobri poznavaoci i ljubitelji maslina znaju što to znači!
Kapari sa peteljkom u octu 540g
Zahvaljujući očuvanju stabljike izvrsne su za finger food, predjela i grickalice ili možete uživati u njima uz aperitive. Uz voćnu svježinu kaparuni su prepoznatljivog okusa i mirisa, a idealni su za ukrašavanje glavnih jela od mesa ili ribe. Često serviraju...
Burrata u foliji 350g Sabelli
Buratta je jedan od najcjenjenijih talijanskih sireva. Njezina nježna tekstura koja podsjeća na maslac, nezaboravan je doživljaj za nepce. Mlijeko za Burattu dobiva se od vodenih bivola a karakterizira ga izrazita bjelina. Pri izradi Buratte koristi se toplo mlijeko. Dok...














