- Home
- Sirevi, suhomesnati proizvodi
- Suhomesnati proizvodi
- Mortadela Bologna IGP s pistacijama
Mortadela Bologna IGP s pistacijama
Ružičasta boja, blago pikantan i intenzivan miris, baršunasta površina, nježan okus: mortadela je jedan od suhomesnatih proizvoda koji je najprikladniji za pizzu, pod uvjetom da pritom ne prigušite njezin elegantan karakter.
Komadi su veličine oko 3 kilograma.
Model: 592
Categories: Sirevi, suhomesnati proizvodi, Suhomesnati proizvodi
Tags: Gianni Negrini, pizzeria
Related Products
Kukuruz šećerac 1870g/ 1775g
Šećerac ima sočna, hrskava i ukusna zrna zlatne boje. Kukuruz šećerac može učiniti bitnu razliku u okusu, ali i izgledu jela. U kombinaciji s paprikom, mrkvom, graškom ili lukom, na pizzama ili u salatama, umacima ili tortillama jednostavno oduševljava! Termički...
Pečene crne masline 1000g
Crne pečene masline mesnate teksture. Njihov je ukus tipičan za pečene masline, kao i njihov miris koji ima notu lješnjaka. Kruha i maslina - samo dobri poznavaoci i ljubitelji maslina znaju što to znači!
Mozzarelline kuglice 8g Sabelli
Bocconcini – najpoznatiji talijanski finger food!. Mozzarella sir punog je mliječnog okusa i snježnobijelog izgleda. Proizvedeno je od 100% talijanskog kravljeg mlijeka iz planinske regije Abruzzo. Što je salata bez mozzarella kuglica? Za pravi okus Italije, poslužite naše mini mozzarelle...
Artičoke srce u salamuri 2500g/ 1350g
Od odabranih svježih artičoka kojima su uklonjeni tvrdi listovi ostaje najukusniji dio, a to je njezino srce koje se pakira u salamuru. Idealna su za bilo koju svrhu, a savršeno će zamijeniti svježe artičoke. Od njih se rade odlični umaci,...
Caprina del nonno– kozji polutvrdi sir
Polutvrdi kozji sir s blagom aromom kozjeg mlijeka, a ugodnog i ne snažnog mirisa čine ga idealnim za plate, pizze ili sendviče. Ukusan sir koji se lako reže, nema debelu koru i nježne je arome daje mu prednost kod izbora...
Friarielli – vrhovi mladih brokula u ulju 950g/600g
Ovaj ukusni napuljski specijalitet čine vrhovi mladih brokula u marinadi vinskoga octa, suncokretovog ulja i začina. Osim što se dobro slažu uz kratku tjesteninu dobro su poznate i kombinacije s kobasicama ili svinjetinom. Ipak, poznatiji su burgeri i napuljske pizze,...















