LINGUINE SA CRNILOM SIPE (3mm, bez jaja)

Tjestenina finog, duboko crnog tona dobivenog prirodnim crnilom sipe. Proizvedena prema talijanskoj tradiciji, bez dodatka jaja, s optimalnom debljinom od 3 mm za
postizanje savršene al dente teksture. Odlično se kombinira s plodovima mora, laganim umacima od bijelog vina ili maslinova ulja.

Compare
brands

Pastificio Temporin

You may also like…

TORTELLONI S VRGANJIMA (25g)

Svježe tortellone od vrganja čine univerzalna kombinacija durum pšenice, svježih jaja i izdašan nadjev izvornog okusa i intenzivne arome gljiva. Pakiranje 500 grama.

SPAGHETTI (2mm)

Pastificio Temporin. Obiteljska proizvodnja tjestenine osnovana 1964.godine u Lugagnanu, malom selu u pokrajini Verona. Tjesteninu koju proizvodi obitelj Temporin napravljena je sa svježim jajima i semolina brašnom. Rok trajanja je četiri mjeseca od datuma proizvodnje. Neto težina: 1000g Vrjeme kuhanja...

RAVIOLI S CRNIM TARTUFOM (23g)

Pastificio Temporin. Obiteljska proizvodnja tjestenine osnovana 1964.godine u Lugagnanu, malom selu u pokrajini Verona. Tjesteninu koju proizvodi obitelj Temporin napravljena je sa svježim jajima i semolina brašnom. Rok trajanja je četiri mjeseca od datuma proizvodnje. Neto težina: 500g Vrjeme kuhanja...

Linguine/ bavette (1,55mm), 500g

Al dente 9 minuta. Linguine Pastificio Di Martino savršen su izbor za sve ljubitelje talijanske kuhinje koji traže proizvod visoke kvalitete, u potpunosti napravljen od talijanske pšenice. Di Martino Linguine napravljeni su od najboljih sastojaka, od odabira žitarica do obrade....
Loading...

Select at least 2 products
to compare