| brands | Gianni Negrini |
|---|
Lardo 2 kg
Lardo je napravljen od debelog sloja masti sa leđa svinje. Masni sloj mora biti najmanje tri centimetra debljine. Jedini začini koji se tradicionalno koriste za izradu larda su morska sol, mljeveni crni papar, svježi ružmarin i sjeckani češnjak. Teksturu je najbolje opisati kao nježnu i kremastu, dok je okus svjež, blago slatkast i zeljast. Lardo je posebno cijenjen zbog velike svestranosti. Puno recepata se može poboljšati na način da se lardo dodaje neposredno prije posluživanja i samo pusti da se masnoća otopi.
Related Products
Stracciatella di burrata 140g Sabelli
Neodoljiva stracciatella di burrata! Stracciatella ili sadržaj burrate, sastoji se od trakica mozzarelle pomiješane sa svježim vrhnjem. Stoga unutrašnjost poznate burrate nije ništa drugo nego najbolji, najukusniji dio, a da biste dobili dobru stracciatellu, potrebno je vrlo svježe i visokokvalitetno...
Gran SPICCO 10 mjeseci 1000g – Zanetti
Zreli tvrdi sir od pasteriziranog kravljeg mlijeka, 10 mjeseci star. Ovo je sir u stilu parmezana idealan za upotrebu u užurbanoj kuhinji gdje je cijena važna. Vrlo ukusan i dobar za ribanje kao zamjena za Parmigiano Reggiano ili Grana Padano.
Belle di cerignola masline 1550g/ 950g
Vrlo ukusne, velikog ploda oblika šljive porijeklom iz regije Puglia. Svijetle zelene boje i izrazito svježeg ukusa.
Mozzarelline kuglice 8g Sabelli
Bocconcini – najpoznatiji talijanski finger food!. Mozzarella sir punog je mliječnog okusa i snježnobijelog izgleda. Proizvedeno je od 100% talijanskog kravljeg mlijeka iz planinske regije Abruzzo. Što je salata bez mozzarella kuglica? Za pravi okus Italije, poslužite naše mini mozzarelle...
Chilli papričice- kolutići u ulju 750g/ 450g
Crvene boje i ljute arome, nose u sebi miris i okus šarmantnog kalabrijskog kraja. Koriste se u mnogim različitim jelima obogaćujući ih svojom intenzivnom pikantnošću. Kvalitetan, praktičan i svestran proizvod često je nadohvat ruke naših kuhara.
Friarielli – vrhovi mladih brokula u ulju 950g/600g
Ovaj ukusni napuljski specijalitet čine vrhovi mladih brokula u marinadi vinskoga octa, suncokretovog ulja i začina. Osim što se dobro slažu uz kratku tjesteninu dobro su poznate i kombinacije s kobasicama ili svinjetinom. Ipak, poznatiji su burgeri i napuljske pizze,...














