- Home
- Tjestenine, riža, brašno, ulje
- Brašno
- Durum Semola rimacinata za tjesteninu, dva puta mljevena 5kg
Durum Semola rimacinata za tjesteninu, dva puta mljevena 5kg
Brašno durum pšenice.
Krupica od durum pšenice dobivena mljevenjem odabranih domaćih i stranih pšenica.
Preporuča se za proizvodnju kruha, svježe tjestenine i nedizanih pekarskih proizvoda.
Vlažnost 15,5 max%
Pepeo (mineralne soli) 0,90% max
Proteini (N * 5,70) 11,5% min
Suhi gluten 11% min
Padajući broj 400 ± 50 sec.
Alveograf za sjeckanje P / L 1,80 ± 0,20
W 220 ± 20
Categories: Brašno, Tjestenine, riža, brašno, ulje
Tags: brašno, Molino Scoppettuolo, tjestenine
Related Products
Aceto Balsamico BIANCO 500ml
Okus je nježan i delikatan, a miris intenzivniji, savršen za aromatiziranje i obogaćivanje bezbrojnih recepata. Neki kuhari radi vizualnog izgleda jela preferiraju svijetli aceto.
Vermicelli/ spaghetti (Ø 2,10mm), 500g
Al dente 10 minuta. Dugi format sličan špaghetti, karakteriziran debljim promjerom i vrlo drevnim podrijetlom. Zahvaljujući svojoj svestranosti, Vermicelli su pogodni za najrazličitije kombinacije, a također se dobro slažu s brzim i tradicionalnim začinima talijanske kuhinje poput klasičnog umaka od...
Linguine/ bavette (1,55mm), 500g
Al dente 9 minuta. Linguine Pastificio Di Martino savršen su izbor za sve ljubitelje talijanske kuhinje koji traže proizvod visoke kvalitete, u potpunosti napravljen od talijanske pšenice. Di Martino Linguine napravljeni su od najboljih sastojaka, od odabira žitarica do obrade....
Riža arborio- superfino 1000g
Nazvana po gradiću u Piemonteu oko kojeg se uzgaja, Arborio je najčešće korištena riža za rižoto i daje vrlo kremaste rezultate, s mekim zrnima. Karakteristike Robo Arborio riže čine veliko zrno koje je pažljivo oguljeno i nježno brušeno, lijepe bijele...
Riža carnaroli- superfino 1000g
Carnaroli je sorta riže bijelog dugog zrna, pomalo orašastog okusa i ne pretvrda. Najpoznatija karakteristika Robo riže je njezina iznimna sposobnost puštanja škroba i stvaranje kremoznosti. Prilikom kuhanja može apsorbirati veću količinu tekućine dok zrna ravnomjerno bubre i ne raskuhavaju...













