
Riža parboiled- 1000g
Parboiled riža je tehnološki obrađena riža. Priprema se posebnim postupkom parenja i tlačenja da bi se sačuvali hranjivi sastojci odnosno neoljuštena se riža prije valjanja namače, kuha, suši i zatim ljušti. Namakanje traje od nekoliko sati do nekoliko dana, pri...
Riža rosso selvatico- crvena divlja riža 500g (40 min. kuhanje)
Rosso Selvetico je divlja crvena poluintegralna riža s finim izduženim zrnima rubinsko crvene boje. Odličnog je okusa i vrlo probavljiva, posebno je hranjiva i bogata vlaknima uz visoki sadržaj antioksidansa. Idealna je u kombinacijama s ribom i mahunarkama. Zahvaljujući slatkom...
Spaghetti – gluten free Granoro 400 g
Talijanski stručnjaci za tjesteninu Granoro, lansirali su impresivnu ponudu tjestenina bez glutena. Napravljena od sastojaka bez glutena kao što su kukuruzno brašno, rižino brašno i brašno od kvinoje, ova ukusna opcija bez glutena izgleda, djeluje i ima vrlo sličan okus...
SPAGHETTI (2mm)
Pastificio Temporin. Obiteljska proizvodnja tjestenine osnovana 1964.godine u Lugagnanu, malom selu u pokrajini Verona. Tjesteninu koju proizvodi obitelj Temporin napravljena je sa svježim jajima i semolina brašnom. Rok trajanja je četiri mjeseca od datuma proizvodnje. Neto težina: 1000g Vrjeme kuhanja...
Spaghetti (Ø 1,70mm ), 500g
Al dente 8 minuta. Spaghetti Pastificio Di Martino su vrlo kvalitetan proizvod, 100% talijanska pšenica. Klasični špaghetti, duljine oko 25 centimetara i promjera oko 1,7 milimetara. Kad je riječ o špaghettima, svakako su najpopularniji recepti na bazi rajčice i bosiljka,...
TAGLIATELLE (6mm)
Pastificio Temporin. Obiteljska proizvodnja tjestenine osnovana 1964.godine u Lugagnanu, malom selu u pokrajini Verona. Tjesteninu koju proizvodi obitelj Temporin napravljena je sa svježim jajima i semolina brašnom. Rok trajanja je četiri mjeseca od datuma proizvodnje. Neto težina: 1000g Vrjeme kuhanja...
Tagliatelle durum Puglia – Granoro 500 g
Talijanska tjestenina Granoro iz Puglie izrađuje se od durum brašna bez dodavanja jaja. Durum brašno dobiva se mljevenjem posebne, nešto tvrđe sorte pšenice iz roda Triticum durum i u usporedbi s običnom pšenicom takva zrna sadržavaju više bjelančevina. Zbog veće...
TAGLIATELLE SA ŠPINATOM (6mm)
Pastificio Temporin. Obiteljska proizvodnja tjestenine osnovana 1964.godine u Lugagnanu, malom selu u pokrajini Verona. Tjesteninu koju proizvodi obitelj Temporin napravljena je sa svježim jajima i semolina brašnom. Rok trajanja je četiri mjeseca od datuma proizvodnje. Neto težina: 1000g Vrjeme kuhanja...