
Pecorino vecchio Cacio di Pienza- ovčji polutvrdi sir (Toscana)
Vecchio cacio di Pienza tvrdi je ovčji sir, pravi Toskanski odlikaš napravljen od ovčjeg mlijeka koje dolazi s pašnjaka val d'Orcia. Tipično područje poznato po svojim karakterističnim prirodnim i aromatičnim biljem. Radi se o pecorinu odležanom 120 dana koji se proizvodi...
Porchetta roasted – pečena, Gianni Negrinni
Porchetta je svinjsko pečenje bez kostiju omotano mašću i kožom te izdašno začinjeno češnjakom, kaduljom, ružmarinom i drugim aromatičnim biljem i začinima. Nadaleko poznato i cijenjeno pečenje iznimno je popularno u središnjoj Italiji više od 2000 godina. Obično se priprema...
Prosciutto crudo– sušena šunka– Gicrudo 3 kg
Okusi suhog, slanog mesa i slatkog, sočnog voća savršeno se ljube, Talijani još jednom dokazuju da su neprikosnoveni svjetski zavodnici. Osvajanje svijeta ukusnim jelima započeli su još u antici. Umjetnost konzerviranja prednjeg svinjskog buta soljenjem i sušenjem u svojim djelima...
Prosciutto di Parma DOP bk 7 kg
Stoljetna tradicija koja se prenosila s generacije na generaciju garancija je parmske krune na svakom pršutu. Zbog male količine soli i sporog načina sušenja zovu ga još i slatki pršut. Tko nije čuo za parmski pršut ili Prosciutto di Parma ZOI?...
Prosciutto di San Daniele DOP bk 7 kg (24 mj.)
Prosciutto di San Daniele DOP sadrži samo tri sastojka; talijanske svinjske butove koji kod odabira moraju biti teški najmanje 12 kilograma, morsku sol i posebnu mikroklimu San Danielea. Tijekom starenja proizvod poprima osobita organoleptička svojstva koja ga razlikuju i koja...
Pršut Mattonella 5 kg
Visokokvalitetno talijansko suhomesnato meso koje se proizvodi od pažljivo biranih svinjskih butova. Izvrstan kao nadjev za pizzu, međuobrok ili za sendvič.
Ribani parmezan 1000g- Zanetti
Dehidrirani Grana Padano ribani sir idealan je za tjesteninu, lasagne ili pizze. Parmezan, tvrdi, polumasni žuti sir od neobranog kravljeg mlijeka. Pikantnog je okusa i mirisa. Potječe iz okolice talijanskog grada Parme, odakle mu dolazi ime i najpoznatiji je iz...
Ribani svježi parmezan Fresco 500g – Zanetti
Parmezan, tvrdi, polumasni žuti sir od neobranog kravljeg mlijeka. Pikantnog je okusa i mirisa. Potječe iz okolice talijanskog grada Parme, odakle mu dolazi ime i najpoznatiji je iz porodice tvrdih sireva zrnaste strukture. Zrije od jedne do četiri godine a...
Ricotta 250g Sabelli
Ricotta je vjerojatno najomiljeniji svježi talijanski sir a proizvodi se od najkvalitetnijeg kravljeg mlijeka i ima prepoznatljivu svježinu u bilo kojem trenutku. Ricotta se tradicionalno proizvodi desetljećima a zadržala je svoju autentičnost tijekom godina jer se u mljekari Sabelli proizvodi...















