| brands | ZANETTI |
|---|---|
| Pakiranje | 2,00 kg / kom |
- Home
- Sirevi, suhomesnati proizvodi
- Meki sirevi
- Tallegio dop incarto- kravlji meki sir (la malga bianca)
Tallegio dop incarto- kravlji meki sir (la malga bianca)
Taleggio sir smatra se jednim od najstarijih mekih sireva. Počeo se proizvoditi još u 10. stoljeću u dolini Taleggio, u Italiji. Taleggio ima miris sličan mirisu mokre trave i što duže stoji aroma mu postaje snažnija. Njegov okus za razliku od mirisa dosta je ugodniji, blago je slan, te podsjeća na okus voća. Ima kremastu teksturu, najviše zbog sadržaja masti, oko 50 % i najčešće se poslužuje uz voće, salate ili za pripremu rižota. Taleggio je svakako jedan od onih sireva koji su vječno uvršteni u top 100!
Related Products
Gran SPICCO 10 mjeseci 1000g – Zanetti
Zreli tvrdi sir od pasteriziranog kravljeg mlijeka, 10 mjeseci star. Ovo je sir u stilu parmezana idealan za upotrebu u užurbanoj kuhinji gdje je cijena važna. Vrlo ukusan i dobar za ribanje kao zamjena za Parmigiano Reggiano ili Grana Padano.
Grana padano 16.mjeseci 1kg – Zanetti
GRANA PADANO 16 MJ. – POLA KOLUTA 18KG Originalni Grana Padano sir, 16 mjeseci star. Grana Padano sir simbol je Italije, koji je poznat svugdje u svijetu. Grana Padano je tvrdi sir koji se proizvodi u dolini rijeke Po, u...
Grana padano 16.mjeseci cijeli kolut- Zanetti
Originalni Grana Padano sir, 16 mjeseci star. Grana Padano sir simbol je Italije, koji je poznat svugdje u svijetu. Grana Padano je tvrdi sir koji se proizvodi u dolini rijeke Po, u sjevernoj Italiji i nosi D.O.P. oznaku. Napravljen je...
Pecorino vecchio Cacio di Pienza- ovčji polutvrdi sir (Toscana)
0 out of 5
0 review(s)Pecorino vecchio Cacio di Pienza- ovčji polutvrdi sir (Toscana)
Vecchio cacio di Pienza tvrdi je ovčji sir, pravi Toskanski odlikaš napravljen od ovčjeg mlijeka koje dolazi s pašnjaka val d'Orcia. Tipično područje poznato po svojim karakterističnim prirodnim i aromatičnim biljem. Radi se o pecorinu odležanom 120 dana koji se proizvodi...
Pecorino sardo medoro– ovčji polutvrdi sir (Sardinia)
Pecorino Medoro dop prepoznatljiv je ovčji sir sa talijanskog otoka Sardinije. Kako se proizvodi u skladu sa sardinijskom tradicijom i napravljen je od 100% ovčjeg mlijeka sa Sardinije sačuvani su svi izvorni okusi. Dozrijeva najmanje četiri mjeseca. To je onaj...
Kravlji sir s tartufima cca.400g- hrvatska
Snovi o tartufima se ostvaruju kada ovaj dobro prilagođeni topljivi sir naribate preko tjestenine, jaja, kruha ili bilo čega drugog. Izvrstan i sam uz čašu crnog vina. Kombinacija kravljeg mlijeka i tartufa u ovom siru savršeno se isprepliću i daju...





















