al dente 8 minuta
Spaghetti
Compare
Model: PDC003
Categories: Pastificio Dei Campi, Tjestenine, Tjestenine, riža, brašno, ulje
Tags: JRE, Pasta di Gragnano, tjestenine
Related Products
Paccheri
U napuljskoj kuhinji paccheri postoje već dugo vremena. U prošlosti se smatrala tjesteninom za siromašne jer su komadi jako veliki i zasitni. Dakle, tek s malom količinom tjestenine mogli bi se zadovoljiti apetiti. Osim toga, ovo je bila jeftina hrana...
Riža carnaroli- riso buono gran reserva 1000g
Carnaroli Gran Reserva je riža koja prolazi proces sazrijevanja od dvije godine u silosima u posebno kontroliranim uvjetima. Talijani su sortu carnaroli počeli odležavati radi važnih promjena. Teksturu i okuse rižota diže na novu gastronomsku razinu. Odležana riža tijekom kuhanja...
Spaghetti (Ø 1,70mm ), 500g
Al dente 8 minuta. Spaghetti Pastificio Di Martino su vrlo kvalitetan proizvod, 100% talijanska pšenica. Klasični špaghetti, duljine oko 25 centimetara i promjera oko 1,7 milimetara. Kad je riječ o špaghettima, svakako su najpopularniji recepti na bazi rajčice i bosiljka,...
Mezzi Rigatoni (Ø 0,8mm), 500g
Al dente 9 minuta. Mezzi Rigatoni Pastificio Di Martino pravi su užitak za ljubitelje tradicionalne talijanske tjestenine. Napravljeni od 100% visokokvalitetne talijanske pšenice, ovi polu-rigatoni savršeni su za one koji traže ukusno i hranjivo jelo. Format, duljine otprilike 3,5cm i...
Aceto Basalmico Platinum 250ml (Villa Grimelli)
Vrhunski Aceto Balsamico di Modena Platinum. 65% koncentriranog mošta od grožđa. Puke kapi ovog gustog, savršeno izrađenog balzamičnog octa iz Modene će eskalirati jednostavna jela, poput sladoleda, jagoda i odležanog sira do izvanredne gurmanske razine. Idealno za jagode, sladoled i...
Brašno 00 za svježu i punjenu tjesteninu
Fino mljeveno brašno za svježu i punjenu tjesteninu tip 00. Prilikom izrade domaće tjestenine morate uzeti u obzir kvalitetu svih proizvoda. Pšenično brašno mora biti besprijekorne kvalitete koje pruža željenu konzistenciju tijesta, zadržavajući privlačan izgled i izražen okus a kod...























