- Home
- Sirevi, suhomesnati proizvodi
- Tvrdi sirevi sa porijeklom
- Sir Quartirolo u ulju sa chilli papričicama 1000g. Belotti
Sir Quartirolo u ulju sa chilli papričicama 1000g. Belotti
Sir u ulju sa chilli papričicama 1000g Belotti.
Formaggio al Peperoncino je Quartirolo sir u suncokretovom ulju, s chilli papričicama, rađen sa 100% kravljim mlijekom izravno s farma iz Bergama. Ljepota i bogat okus ovoga sira zasigurno leži u tajni izrade, to jest dodavanja chilli papričica siru. Naime, chilli se dodaje prilikom zgrušavanja sira, što znači da sir prilikom formiranja upija sve arome chilli papričica, a zatim se stavlja u staklenke s kvalitetnim suncokretovim uljem. Sir savršeno izgleda na platama, odlično paše uz tost ili kruh, salate, grill povrće, a njegova tekstura i jedinstvenost okusa također mu daju mogućnost nadopunjavanja raznih rižota, tjestenina, njoka, ali i pita.
Model: 715
Categories: Sirevi, suhomesnati proizvodi, Tvrdi sirevi sa porijeklom
Tags: couver, salata, sir, tapas
Related Products
Crne masline cijele 4100g/ 2500g
Mesnate crne masline, zdrave i cijele, nisu stisnute i naborane, s umjereno slanom i ukusnom otopinom. Ovako ih najčešće opisuju a koriste ih restorani i pizzerije koje žele imati dobre masline.
Polusušene crvene cherry rajčice u ulju 750g/ 450g
Rajčice se u posebnim pećima dovode u stanje uvenulosti, a prethodno se temeljito peru i režu na polutke. Nakon sušenja rajčice se mariniraju u ulju sa začinskim i ljekovitim biljem i tako se pakiraju. Ovaj poseban tretman daje značajke proizvoda...
Zelene masline bez koštice 2450g/ 1200g
Masline bez koštice u kvalitetnoj blagoj salamuri. Pažljivom proizvodnjom i pakiranjem masline dolaze cijele, neoksidirane, nisu naborane i natisnute. Morske ili grčke salate, umaci, aperitivi, hladne plate, bruschette, pizze, focaccie, martini, uz ribu, za izradu namaza ili tapenada, kruh sa...
Artičoke srca grillana u ulju 750g/ 450g
Od branja do čišćenja i pripreme za grilanje sve se radi ručno. Rezultat je ukusno srce artičoke punog i pomalo slatkastog okusa. Često se servira kao prilog uz meso sa žara ili kao komponenta složenijih salata.
Kapulice Borettane u aceto balsamico octu 840g/ 450g
Iz drevne tradicije potječe recept u kojem se kombinira najbolji luk s Modena aceto balsamicom. Ovaj mali luk dobio je ime po Borettu, gradu u provinciji Reggio Emilia u kojem se uzgaja od 1400. godine. Ohlađen, užitak je za nepce!...
Kalamon masline 820g/ 500g
Kalamon su poznate grčke masline, koje su dobile ime po gradu Kalamata u kojem se uzgajaju i proizvode. Radi se o crnim maslinama bademastog oblika. Mekane su i imaju specifičan intenzivan okus. Neizostavni su sastojak grčke salate, ali i ostalih...

















