- Home
- Sirevi, suhomesnati proizvodi
- Suhomesnati proizvodi
- Salsiccia fresca classica 250g.
Salsiccia fresca classica 250g.
Salsiccia fresca na daleko poznata talijanska kobasica koja se koristi u mnogim talijanskim receptima a kod nas su postale popularne pizze sa salsiccom i friarielima. Osim pizze jako su fine i tjestenine, one jednostavne, s još samo dva tri sastojka.
Model: 702
Categories: Sirevi, suhomesnati proizvodi, Suhomesnati proizvodi
Tags: Gianni Negrini, suhomesnati proizvodi
Related Products
Grana padano 16.mjeseci 1kg – Zanetti
GRANA PADANO 16 MJ. – POLA KOLUTA 18KG Originalni Grana Padano sir, 16 mjeseci star. Grana Padano sir simbol je Italije, koji je poznat svugdje u svijetu. Grana Padano je tvrdi sir koji se proizvodi u dolini rijeke Po, u...
Parmigiano reggiano 24 mjeseca 1kg – Zanetti
Parmigiano Reggiano D.O.P. dolazi iz Parme, južno od rijeke Po. Svi sastojci su 100% iz Italije, te zbog toga sir nosi žig i oznaku D.O.P. Parmigiano Reggiano sir je sir oštrog, kompleksnog, bogatog okusa i zrnaste teksture, koji dozrijeva najmanje...
Ribani parmezan 1000g- Zanetti
Dehidrirani Grana Padano ribani sir idealan je za tjesteninu, lasagne ili pizze. Parmezan, tvrdi, polumasni žuti sir od neobranog kravljeg mlijeka. Pikantnog je okusa i mirisa. Potječe iz okolice talijanskog grada Parme, odakle mu dolazi ime i najpoznatiji je iz...
Gorgonzola dolce dop Ballarini 1,5kg – Zanetti
Danas se proizvode dvije vrste Gorgonzole, Dolce i Piccante ili Mountain. Dolce je "blaža" i krhkija vrsta zbog kraćeg procesa zrenja, većeg postotka vode i manjeg postotka soli u siru (Piccante sadrži do 3% soli). Originalna Gorgonzola ima oznaku D.O.C....
Gran SPICCO 10 mjeseci 1000g – Zanetti
Zreli tvrdi sir od pasteriziranog kravljeg mlijeka, 10 mjeseci star. Ovo je sir u stilu parmezana idealan za upotrebu u užurbanoj kuhinji gdje je cijena važna. Vrlo ukusan i dobar za ribanje kao zamjena za Parmigiano Reggiano ili Grana Padano.
Burratina 125g sabelli
Zamislite najukusniju mozzarellu koju ste ikad probali! I zamislite da je režete vilicom, ili još bolje razdvojite rukama i kidate glatku bijelu vanjsku opnu koja otkriva nježnu i kremastu unutrašnjost. Savršenu kombinaciju stracciatelle, komadića mozzarelle i svježeg vrhnja. I nakon...














