| brands | Gianni Negrini |
|---|
- Home
- Sirevi, suhomesnati proizvodi
- Suhomesnati proizvodi
- Salama Toscana 500 g
Salama Toscana 500 g
Salama Toscana snažnog je okusa, duboke bordo boje, spretnog balansa začina i aromatičnog bilja, a presjek otkriva lijepu raspodjelu mesa i grubo razmrvljenu masnoću. Lokalni proizvod, inspiriran generacijama, u koji se ulaže puno vremena, dok pravilno sazrijevanje čini ostalo. Salama Toscana predstavlja autentičan okus cijenjen u cijelom svijetu.
Model: 5
Categories: Riba, umaci i salse, specijaliteti, Suhomesnati proizvodi
Tags: Gianni Negrini, pizzeria, suhomesnati proizvodi
Related Products
Ekstra djevičansko maslinovo ulje brioso- 5lit.
BRIOSO Ekstra djevičansko maslinovo ulje najviše kvalitete dobiveno je direktno iz maslina isključivo putem mehaničkih procesa. Obiteljska uljara Agostini smještena je u talijanskoj pokrajini Marche i od 1945. godine proizvodi maslinova ulja visoke kakvoće. Uz stalnu kontrolu proizvodnog procesa ovo...
Pečene crne masline 1000g
Crne pečene masline mesnate teksture. Njihov je ukus tipičan za pečene masline, kao i njihov miris koji ima notu lješnjaka. Kruha i maslina - samo dobri poznavaoci i ljubitelji maslina znaju što to znači!
Friarielli – vrhovi mladih brokula u ulju 950g/600g
Ovaj ukusni napuljski specijalitet čine vrhovi mladih brokula u marinadi vinskoga octa, suncokretovog ulja i začina. Osim što se dobro slažu uz kratku tjesteninu dobro su poznate i kombinacije s kobasicama ili svinjetinom. Ipak, poznatiji su burgeri i napuljske pizze,...
Namaz od crnih kalabrijskih maslina 530g
Crne sitne kalabrijske masline obogaćene sjemenom koromača i extra djevičanskim maslinovim uljem koje daju živost ovoj posebnoj deliciji. Začinjen i snažnog okusa, savršen namaz za finger food kreacije, bruschette ili tradicionalne panuzzo sendviče.
Zelene masline cijele- gigant 2600g/ 1600g
Kvalitetne zelene masline sa košticom u laganoj salamuri. Zdravih plodova, tvrde i karakteristično kiselkasto-slanog ukusa.
Kapari sa peteljkom u octu 540g
Zahvaljujući očuvanju stabljike izvrsne su za finger food, predjela i grickalice ili možete uživati u njima uz aperitive. Uz voćnu svježinu kaparuni su prepoznatljivog okusa i mirisa, a idealni su za ukrašavanje glavnih jela od mesa ili ribe. Često serviraju...















