- Home
- Sirevi, suhomesnati proizvodi
- Suhomesnati proizvodi
- Porchetta roasted – pečena, Gianni Negrinni
Porchetta roasted – pečena, Gianni Negrinni
Porchetta je svinjsko pečenje bez kostiju omotano mašću i kožom te izdašno začinjeno češnjakom, kaduljom, ružmarinom i drugim aromatičnim biljem i začinima. Nadaleko poznato i cijenjeno pečenje iznimno je popularno u središnjoj Italiji više od 2000 godina. Obično se priprema tako da se peče cijela svinja, ali možete ispeći i samo lopaticu ili hrbat. Umjesto da je pripremaju kod kuće, Talijani danas najčešće uživaju u porchetti koju prodaju kod uličnih prodavača i na festivalima, gdje se često poslužuje na kruhu ili u sendvičima. Dakle, ako ste bili u Firenzi i niste probali porchettu … morate se vratiti!
Model: 665
Categories: Sirevi, suhomesnati proizvodi, Suhomesnati proizvodi
Tags: Gianni Negrini, suhomesnati proizvodi
Related Products
Parmigiano reggiano 24 mjeseca cijeli kolut- Zanetti
Parmigiano Reggiano D.O.P. dolazi iz Parme, južno od rijeke Po. Svi sastojci su 100% iz Italije, te zbog toga sir nosi žig i oznaku D.O.P. Parmigiano Reggiano sir je sir oštrog, kompleksnog, bogatog okusa i zrnaste teksture, koji dozrijeva najmanje...
Pecorino Fiore Sardo dop – ovčji polutvrdi sir sa Sardinije.
0 out of 5
0 review(s)Pecorino Fiore Sardo dop – ovčji polutvrdi sir sa Sardinije.
Pecorino Fiore Sardo je tvrdi punomasni sir napravljen od ovčjeg mlijeka domaćih proizvođača s otoka Sardinije, koji od 1996. zaštićen od strane ovlaštenog zemljopisnog podrijetla. Nakon soljenja slijedi postupak dimljenja na određenom mediteranskom drvu do 15 dana. Nakon ukupnog starenja...
Mascarpone 500g Sabelli
Mascarpone sir radi se od kravljeg vrhnja. Za razliku od ostalih sireva, on se ne pravi sa starterom ili sirilom i ne uključuje rezanje ili odvajanje sirnice od sirutke. Nježan okus i tekstura čine ga nezamjenjivim sastojkom u mnogim kremastim...
Kozji sir s tartufima cca.400g- hrvatska
Sir s tartufima, najomiljeniji među našim sirevima! Vrlo ukusan, prirodne, intenzivne i postojane arome. Kozji sir sa tartufima proizveden u Hrvatskoj.
Montasio- kravlji polutvrdi sir Zanetti (dop Italija)
Montasio je punomasni, polutvrdi, kravlji sir. Dio je velike skupine alpskih sireva porijeklom iz talijanske regije Friuli-Venezia-Giulia. Montasio je sir kremaste teksture, bogatog voćnog okusa, u čijim notama se ponekad prepoznaje ananas. Sir je zemljopisno zaštićen oznakom (DOP). Tradicionalno se...
Bra duro aged- kravlji polutvrdi sir zanetti (dop Italija)
0 out of 5
0 review(s)Bra duro aged- kravlji polutvrdi sir zanetti (dop Italija)
Sir Bra Duro DOP kravlji je sir kojemu zrenje traje najmanje 180 dana. Čvrste je teksture i posebnog okusa s karakteristikama oraha, badema, svježe mirisne trave i mlijeka. U ustima se pretvara u kremasti zalogaj punog okusa svježeg mlijeka i...















