| brands | PASTIFICIO DI MARTINO |
|---|---|
| Pakiranje | 12 komada / karton |
Orzo
Pasta di Martino, Gragnano – oblik tjestenine orzo kroz nove trendove u gastronomiji postao je popularan za izradu jela koja izgledaju poput rižota, za salate i juhe i često kao prilog uz meso.
Model: 340
Categories: Pasta di Martino, Tjestenine, Tjestenine, riža, brašno, ulje
Tags: JRE, Pasta di Gragnano, pasta di Martino, tjestenine
Related Products
Riža carnaroli- superfino 1000g
Carnaroli je sorta riže bijelog dugog zrna, pomalo orašastog okusa i ne pretvrda. Najpoznatija karakteristika Robo riže je njezina iznimna sposobnost puštanja škroba i stvaranje kremoznosti. Prilikom kuhanja može apsorbirati veću količinu tekućine dok zrna ravnomjerno bubre i ne raskuhavaju...
Riža arborio- superfino 1000g
Nazvana po gradiću u Piemonteu oko kojeg se uzgaja, Arborio je najčešće korištena riža za rižoto i daje vrlo kremaste rezultate, s mekim zrnima. Karakteristike Robo Arborio riže čine veliko zrno koje je pažljivo oguljeno i nježno brušeno, lijepe bijele...
Riža carnaroli- riso buono gran reserva 1000g
Carnaroli Gran Reserva je riža koja prolazi proces sazrijevanja od dvije godine u silosima u posebno kontroliranim uvjetima. Talijani su sortu carnaroli počeli odležavati radi važnih promjena. Teksturu i okuse rižota diže na novu gastronomsku razinu. Odležana riža tijekom kuhanja...
Trofie
Trofie je kratka, tanka, upletena tjestenina iz Ligurije, talijanske regije koja nam je dala tradicionalni pesto od bosiljka Genovese! Ova se tjestenina izvrsno sljubljuje s pestom jer umak stvarno prianja uz tjesteninu.
Kruh za bruschette 400g
Kruh s maslinovim uljem za velike bruschette. Pakiranje sadrži 4 feta (jedna 100 gr). Idealano za pripremu odličnih bruschetta, brzi i zgodan snack za aperitive ili topla predjela. U kombinaciji s različitim kremama, mozzarellom, povrćem, gljivama, sušenim rajčicama, maslinama, pršutom...
Aceto Balsamico BIANCO 500ml
Okus je nježan i delikatan, a miris intenzivniji, savršen za aromatiziranje i obogaćivanje bezbrojnih recepata. Neki kuhari radi vizualnog izgleda jela preferiraju svijetli aceto.


















