brands | ROBO |
---|---|
Pakiranje | 2 komada / karton |
- Home
- Tjestenine, riža, brašno, ulje
- Aceto balsamico
- Aceto Balsamico 5lit.
Aceto Balsamico 5lit.
U samom srcu regije Emilia-Romagna nalazi se jedinstveno mjesto na svijetu koji proizvodi vrhunski balsamico ocat iz Modene IGP. Po tradicionalnoj i originalnoj recepturi.
Ocat pripremljen s moštom od grožđa i odležao u hrastovim bačvama u skladu s modenskom tradicijom.
Intenzivnog mirisa i bogatog okusa idealan je za začinjanje salata od povrća, crvenog mesa i ribe.
Categories: Aceto balsamico, Tjestenine, riža, brašno, ulje
Tag: aceto balsamico
Related Products
Riža carnaroli- riso buono gran reserva 1000g
Carnaroli Gran Reserva je riža koja prolazi proces sazrijevanja od dvije godine u silosima u posebno kontroliranim uvjetima. Talijani su sortu carnaroli počeli odležavati radi važnih promjena. Teksturu i okuse rižota diže na novu gastronomsku razinu. Odležana riža tijekom kuhanja...
Paccheri
U napuljskoj kuhinji paccheri postoje već dugo vremena. U prošlosti se smatrala tjesteninom za siromašne jer su komadi jako veliki i zasitni. Dakle, tek s malom količinom tjestenine mogli bi se zadovoljiti apetiti. Osim toga, ovo je bila jeftina hrana...
Orecchiette
Orecchiette ili male uši, tipičan su oblik tjestenine iz Puglie, prepoznatljive kulinarske regije jugoistočne Italije. Male uši ili šeširići prije su se valjali ručno. Oblik je nastao tako što se tijesto za tjesteninu izreže na male komadiće te se nožem...
Conchiglioni
Velike školjke koje se obično pune i zapeku. Odličan oblik tjestenine za testiranja raznih recepata i punjenja, u pećnici se kratko zapeku a na tanjuru uvijek izgledaju atraktivno. Al dente 15 minuta
Bucatini (Ø 2,70 mm ), 500g
Al dente 10 minuta. Bucatini iz Pastificio Di Martino vrlo su kvalitetan proizvod, napravljen od 100% talijanske pšenice prvog izbora. Zahvaljujući pažljivom odabiru sirovina i desetljećima iskustva u obradi tjestenine, ovi se Bucatini ističu svojom konzistencijom, mirisom te jedinstvenim i...
Riža arborio- superfino 1000g
Nazvana po gradiću u Piemonteu oko kojeg se uzgaja, Arborio je najčešće korištena riža za rižoto i daje vrlo kremaste rezultate, s mekim zrnima. Karakteristike Robo Arborio riže čine veliko zrno koje je pažljivo oguljeno i nježno brušeno, lijepe bijele...