| brands | Gianni Negrini |
|---|
- Home
- Sirevi, suhomesnati proizvodi
- Suhomesnati proizvodi
- Mortadela Bologna IGP
Mortadela Bologna IGP
Sjevernotalijanska regija Emilia-Romagna slavna je po svojoj povijesti i ljepoti, a još slavnija po proizvodima koji oduševljavaju osobe istančana životnog stila. Vrh tamošnje automobilske industrije predstavlja Ferrari, a njegov je prehrambeni pandan Mortadella di Bologna. Ime joj otkriva geografsko podrijetlo, no sve daljnje istraživanje najbolje je prepustiti osjetilima. Svoju ružičastu boju i nježnu teksturu duguje načinu pripreme. Mortadella se najčešće izrađuje od svinjetine, i to 60% mesa i 40% masti. Nakon što je stvorena smjesa, slijedi kuhanje po posebnoj recepturi. Rezultat je kobasica omiljena među gurmanima još od Srednjeg vijeka. Za posluživanje je bitno da mortadella bude narezana tanko poput papira.
Model: 147
Categories: Nekategorizirane, Sirevi, suhomesnati proizvodi, Suhomesnati proizvodi
Tags: Gianni Negrini, pizzeria, suhomesnati proizvodi
Related Products
Chilli papričice- kolutići u ulju 750g/ 450g
Crvene boje i ljute arome, nose u sebi miris i okus šarmantnog kalabrijskog kraja. Koriste se u mnogim različitim jelima obogaćujući ih svojom intenzivnom pikantnošću. Kvalitetan, praktičan i svestran proizvod često je nadohvat ruke naših kuhara.
Mozzarella filone 1kg- suha sabelli
Svatko tko je probao svježu, ručno izrađenu mozzarellu zna kako njezin jedinstveni i nepogrešivi okus nema ništa zajedničko s industrijskim proizvodima koji se obično nalaze na tržištu. U Italiji, posebice u regiji Campania gdje je Napoli glavno središte radi imidža...
Taggiasche masline bez koštice u salamuri 984g/ 650g
Vrsta ligurijskih maslina koja se idealno slažu uz aperitive, dodaju umacima ili prate glavna jela. Često se slaže u selekcijama sa zelenim gigant i crnim maslinama. Šarene su i ukusne, kod nas ih prepoznaju pod imenom Talijanke.
Kapari sa peteljkom u octu 540g
Zahvaljujući očuvanju stabljike izvrsne su za finger food, predjela i grickalice ili možete uživati u njima uz aperitive. Uz voćnu svježinu kaparuni su prepoznatljivog okusa i mirisa, a idealni su za ukrašavanje glavnih jela od mesa ili ribe. Često serviraju...
Kukuruz šećerac 1870g/ 1775g
Šećerac ima sočna, hrskava i ukusna zrna zlatne boje. Kukuruz šećerac može učiniti bitnu razliku u okusu, ali i izgledu jela. U kombinaciji s paprikom, mrkvom, graškom ili lukom, na pizzama ili u salatama, umacima ili tortillama jednostavno oduševljava! Termički...
Taggiasche masline u salamuri 950g/ 650g
Vrsta ligurijskih maslina koja se idealno slažu uz aperitive, dodaju umacima ili prate glavna jela. Često se slaže u selekcijama sa zelenim gigant i crnim maslinama. Šarene su i ukusne, kod nas ih prepoznaju pod imenom Talijanke. Maslina za couvert,...
















