| brands | La Nicchia |
|---|
- Home
- Konzervirano povrće
- Kapari
- Listovi kapara u maslinovom ulju 220g
Listovi kapara u maslinovom ulju 220g
Listovi kapara u maslinovom ulju dolaze nam s otoka Pantelleria, smješten južno od Sicilije. Pažljivo odabrani listovi kapara, čvrsti i hrskavi, ugodne oštrine s pravom ravnotežom između ljutih i aromatičnih okusa. Osim što imaju dobar okus, na tanjuru izgledaju sjajno! Ovo je jedna od onih namirnica koja pruža gostu izazov da kuša nešto novo a da pritom ostane iznenađen zanimljivim i slojevitim okusom novoga. Pa tako na tanjurima se često servira uz riblji carpaccio ili tuna tartar.
Model: 124
Categories: Kapari, Konzervirano povrće
Tags: bar, bez glutena, kapari, LaNicchia, pizzeria, tapas
Related Products
Kapulice crvene u vinskom octu 2500g/ 1500g
Crvene izdužene kapulice prirodno su slatke, a bojom i izgledom dominiraju na tanjuru. Kao namirnica izuzetno je svestrana u kombiniranju s mnogim jelima, od hladnih plata, ukusne dekoracije, priloga ili kao dio toplog jela na žlicu. Nekako podsjeća na stara...
Taggiasche masline bez koštice u salamuri 984g/ 650g
Vrsta ligurijskih maslina koja se idealno slažu uz aperitive, dodaju umacima ili prate glavna jela. Često se slaže u selekcijama sa zelenim gigant i crnim maslinama. Šarene su i ukusne, kod nas ih prepoznaju pod imenom Talijanke.
Taggiasche masline bez koštice u ulju 900g/ 650g
Masline Taggiasche bez koštica u ekstra djevičanskom maslinovom ulju mala je, slatka talijanska maslina tamnocrvene boje i mirisnih voćnih nota. Ovu vrstu masline svakako ne treba posebno predstavljati jer svojom gastronomskom izvrsnosti spada u one namirnice koje jelima daje maštovitu...
Zeleni papar u salamuri 740g/ 400g
Zeleni papar dobivamo tako što se plod (zrno) papra bere prije samog sazrijevanja pri čemu mu ostaje zelena boja. Zeleni papar se konzervira u salamuri i tako zadržava svoju posebnu ugodnu aromu. Biftek se često poslužuje s nekom vrstom umaka,...
Kapulice Borettane u aceto balsamico octu 840g/ 450g
Iz drevne tradicije potječe recept u kojem se kombinira najbolji luk s Modena aceto balsamicom. Ovaj mali luk dobio je ime po Borettu, gradu u provinciji Reggio Emilia u kojem se uzgaja od 1400. godine. Ohlađen, užitak je za nepce!...
Češnjak- marinirani 1000g
Ukusan i hrskav češnjak sa blagom prirodom aromom bez neugodnog mirisa. Pripremljen prema jedinstvenoj metodi uz dodatak začina i rajčice. Plodovi češnjaka su zdravi i cijeli. Proizvod je specifičan i dobro prihvaćen od strane gosta tako se udomaćio u mnogim...
















