Prikazuje se 7 rezultata

Hrskavi kapari– sušeni 280g

0 out of 5
0 review(s)

Hrskavi kapari– sušeni 280g

Kapari su svi iste, pažljivo odabrane veličine kako bi proizvod postigao ravnomjernu konzistenciju. Kapari su probrani i osušeni na suncu, a zatim sušeni u dehidratoru kako bi dobili hrskavost što je potpuno neuobičajeno za kapare. Izvrsna zabava za ukrašavanje jela...

Hrskavi kapari– sušeni 70g

0 out of 5
0 review(s)

Hrskavi kapari– sušeni 70g

Kapari su svi iste, pažljivo odabrane veličine kako bi proizvod postigao ravnomjernu konzistenciju. Kapari su probrani i osušeni na suncu, a zatim sušeni u dehidratoru kako bi dobili hrskavost što je potpuno neuobičajeno za kapare. Izvrsna zabava za ukrašavanje jela...

Kapari u maslinovom ulju 240g

0 out of 5
0 review(s)

Kapari u maslinovom ulju 240g

Kapari spremni za upotrebu, kako bi održali hrskavost čuvaju se u ulju. Idealni za salatu od riže i za ukrašavanje ribe. Također u predjelima, na tostu ili krekerima.

Listovi kapara u maslinovom ulju 220g

0 out of 5
0 review(s)

Listovi kapara u maslinovom ulju 220g

Pažljivo odabrani listovi biljke kapara, čvrsti i hrskavi s pravom ravnotežom okusa i ugodne kiselosti. Lijepo izgledaju na tanjuru i dobrog su okusa. Idealno za ukrašavanje svih jela na bazi ribe, mesa, kuhanog i sirovog povrća.

Mljeveni suhi cvijet kapara 120g

0 out of 5
0 review(s)

Mljeveni suhi cvijet kapara 120g

Veliki plodovi kapara, odstranjeni, sušeni, razbijeni i prosijani. Crunchy proizvod sa sjemenkama i meso od bobičastog voća, koje daje aromatičnu i hrskavu notu za sve vrste jela. Idealno za peciva, sirove plodove mora, salate, rižoto i jela od tjestenine.

Plod kapara u maslinovom ulju 240g

0 out of 5
0 review(s)

Plod kapara u maslinovom ulju 240g

Kapari srednje veličine, spremni za upotrebu.Kako bi održali svoju mesnatu teksturu, čuvaju se u ulju.Savršeni za predjela.

Sol kapara 250g

0 out of 5
0 review(s)

Sol kapara 250g

Proizvod koji se uvijek smatra procesnim otpadom, to je morska sol impregnirana vegetacijskom vodom koju kapari oslobađaju u fazi zrelosti. Aroma i sol su stoga intimno isprepleteni kroz proces prirodne fermentacije kapara. Začiniti salate i koristiti za sirova jela od...
Loading...