- Home
- Tjestenine, riža, brašno, ulje
- Brašno
- Durum Semola rimacinata za tjesteninu, dva puta mljevena 5kg
Durum Semola rimacinata za tjesteninu, dva puta mljevena 5kg
Brašno durum pšenice.
Krupica od durum pšenice dobivena mljevenjem odabranih domaćih i stranih pšenica.
Preporuča se za proizvodnju kruha, svježe tjestenine i nedizanih pekarskih proizvoda.
Vlažnost 15,5 max%
Pepeo (mineralne soli) 0,90% max
Proteini (N * 5,70) 11,5% min
Suhi gluten 11% min
Padajući broj 400 ± 50 sec.
Alveograf za sjeckanje P / L 1,80 ± 0,20
W 220 ± 20
Categories: Brašno, Tjestenine, riža, brašno, ulje
Tags: brašno, Molino Scoppettuolo, tjestenine
Related Products
Linguine/ bavette (1,55mm), 500g
Al dente 9 minuta. Linguine Pastificio Di Martino savršen su izbor za sve ljubitelje talijanske kuhinje koji traže proizvod visoke kvalitete, u potpunosti napravljen od talijanske pšenice. Di Martino Linguine napravljeni su od najboljih sastojaka, od odabira žitarica do obrade....
Paccheri
U napuljskoj kuhinji paccheri postoje već dugo vremena. U prošlosti se smatrala tjesteninom za siromašne jer su komadi jako veliki i zasitni. Dakle, tek s malom količinom tjestenine mogli bi se zadovoljiti apetiti. Osim toga, ovo je bila jeftina hrana...
Bucatini (Ø 2,70 mm ), 500g
Al dente 10 minuta. Bucatini iz Pastificio Di Martino vrlo su kvalitetan proizvod, napravljen od 100% talijanske pšenice prvog izbora. Zahvaljujući pažljivom odabiru sirovina i desetljećima iskustva u obradi tjestenine, ovi se Bucatini ističu svojom konzistencijom, mirisom te jedinstvenim i...
Aceto Basalmico Platinum 250ml (Villa Grimelli)
Vrhunski Aceto Balsamico di Modena Platinum. 65% koncentriranog mošta od grožđa. Puke kapi ovog gustog, savršeno izrađenog balzamičnog octa iz Modene će eskalirati jednostavna jela, poput sladoleda, jagoda i odležanog sira do izvanredne gurmanske razine. Idealno za jagode, sladoled i...
Trofie
Trofie je kratka, tanka, upletena tjestenina iz Ligurije, talijanske regije koja nam je dala tradicionalni pesto od bosiljka Genovese! Ova se tjestenina izvrsno sljubljuje s pestom jer umak stvarno prianja uz tjesteninu.













