- Home
- Tjestenine, riža, brašno, ulje
- Brašno
- Durum Semola rimacinata za tjesteninu, dva puta mljevena 5kg
Durum Semola rimacinata za tjesteninu, dva puta mljevena 5kg
Brašno durum pšenice.
Krupica od durum pšenice dobivena mljevenjem odabranih domaćih i stranih pšenica.
Preporuča se za proizvodnju kruha, svježe tjestenine i nedizanih pekarskih proizvoda.
Vlažnost 15,5 max%
Pepeo (mineralne soli) 0,90% max
Proteini (N * 5,70) 11,5% min
Suhi gluten 11% min
Padajući broj 400 ± 50 sec.
Alveograf za sjeckanje P / L 1,80 ± 0,20
W 220 ± 20
Categories: Brašno, Tjestenine, riža, brašno, ulje
Tags: brašno, Molino Scoppettuolo, tjestenine
Related Products
Aceto Basalmico Platinum 250ml (Villa Grimelli)
Vrhunski Aceto Balsamico di Modena Platinum. 65% koncentriranog mošta od grožđa. Puke kapi ovog gustog, savršeno izrađenog balzamičnog octa iz Modene će eskalirati jednostavna jela, poput sladoleda, jagoda i odležanog sira do izvanredne gurmanske razine. Idealno za jagode, sladoled i...
Riža carnaroli- riso buono gran reserva 1000g
Carnaroli Gran Reserva je riža koja prolazi proces sazrijevanja od dvije godine u silosima u posebno kontroliranim uvjetima. Talijani su sortu carnaroli počeli odležavati radi važnih promjena. Teksturu i okuse rižota diže na novu gastronomsku razinu. Odležana riža tijekom kuhanja...
Brašno 00 za svježu i punjenu tjesteninu
Fino mljeveno brašno za svježu i punjenu tjesteninu tip 00. Prilikom izrade domaće tjestenine morate uzeti u obzir kvalitetu svih proizvoda. Pšenično brašno mora biti besprijekorne kvalitete koje pruža željenu konzistenciju tijesta, zadržavajući privlačan izgled i izražen okus a kod...
Linguine/ bavette (1,55mm), 500g
Al dente 9 minuta. Linguine Pastificio Di Martino savršen su izbor za sve ljubitelje talijanske kuhinje koji traže proizvod visoke kvalitete, u potpunosti napravljen od talijanske pšenice. Di Martino Linguine napravljeni su od najboljih sastojaka, od odabira žitarica do obrade....
Vermicelli/ spaghetti (Ø 2,10mm), 500g
Al dente 10 minuta. Dugi format sličan špaghetti, karakteriziran debljim promjerom i vrlo drevnim podrijetlom. Zahvaljujući svojoj svestranosti, Vermicelli su pogodni za najrazličitije kombinacije, a također se dobro slažu s brzim i tradicionalnim začinima talijanske kuhinje poput klasičnog umaka od...













