
Gnocchi sardi 500g
Al dente 11 minuta. Sardinijski njoki su kratka, rebrasta tjestenina porijeklom sa Sardinije, karakterizirana intenzivnim i odlučnim okusom koji osvaja nepce. Ovi mali zalogaji savršeni su za prilog robusnim umacima na bazi kobasica, janjetine ili divljači, ali pogodni su i...
LINGUINE (3mm)
Pastificio Temporin. Obiteljska proizvodnja tjestenine osnovana 1964.godine u Lugagnanu, malom selu u pokrajini Verona. Tjesteninu koju proizvodi obitelj Temporin napravljena je sa svježim jajima i semolina brašnom. Rok trajanja je četiri mjeseca od datuma proizvodnje. Neto težina: 1000g Vrjeme kuhanja...
LINGUINE SA CRNILOM SIPE (3mm, bez jaja)
Pastificio Temporin. Obiteljska proizvodnja tjestenine osnovana 1964.godine u Lugagnanu, malom selu u pokrajini Verona. Tjesteninu koju proizvodi obitelj Temporin napravljena je sa svježim jajima i semolina brašnom. Rok trajanja je četiri mjeseca od datuma proizvodnje. Neto težina: 1000g Vrjeme kuhanja...
Linguine/ bavette (1,55mm), 500g
Al dente 9 minuta. Linguine Pastificio Di Martino savršen su izbor za sve ljubitelje talijanske kuhinje koji traže proizvod visoke kvalitete, u potpunosti napravljen od talijanske pšenice. Di Martino Linguine napravljeni su od najboljih sastojaka, od odabira žitarica do obrade....
Maccheroncini al Pettine 500g
Al dente 10 minuta. Maccheroncini al Pettine Pastificio Di Martino vrlo su kvalitetan proizvod, napravljen od talijanske pšenice prvog izbora. Zanatska obrada i odabir najboljih sastojaka jamče autentičan okus i savršenu konzistenciju. Format Maccheroncini al Pettine je klasična kratka tjestenina,...
Mezzi Rigatoni (Ø 0,8mm), 500g
Al dente 9 minuta. Mezzi Rigatoni Pastificio Di Martino pravi su užitak za ljubitelje tradicionalne talijanske tjestenine. Napravljeni od 100% visokokvalitetne talijanske pšenice, ovi polu-rigatoni savršeni su za one koji traže ukusno i hranjivo jelo. Format, duljine otprilike 3,5cm i...
NJOKI Gourmet (5-6g)
Pastificio Temporin. Obiteljska proizvodnja tjestenine osnovana 1964.godine u Lugagnanu, malom selu u pokrajini Verona. Tjesteninu koju proizvodi obitelj Temporin napravljena je sa svježim jajima i semolina brašnom. Rok trajanja je četiri mjeseca od datuma proizvodnje. Neto težina: 500g Vrjeme kuhanja...