
Krema Catalana (Crème Brûlée) 800g
Krema catalana priprema se i jede doslovce svugdje s malim izmjenama. U Francuskoj je to crème brulée, u Italiji crem caramel, u Španjolskoj crema catalana, kod nas rožata. Jedinstvene kreacije možete stvarati uz dodatke poput vanilije, ruma, svježe mente, limunove...
Krema Choco Mousse 1000g
Ova mješavina dodavanjem hladnog mlijeka i kratkim miksanjem pretvara se u mekani, lagani i pjenasti mousse. Dovoljno je reći da nakon pripreme kuhinja još dugo i neodoljivo miriše po najukusnoj čokoladi. Priprema je jednostavna bez termičke obrade. 250 grama praška...
Krema od artičoka, 980g
Krema od artičoka je fina, lagana, nježna i svestrana krema. Prva asocijacija su oni fini sendviči, talijanski meki panino s kuhanom šunkom, mozzarellom i rikolom ili vegetarijanski s grilanim povrćem. Namaz od artičoka jako se dobro slaže s bresaolom i...
Krema od četiri vrste sira 800g
Cheddar, Ementaler, Parmigiano Reggiano i Fontina čine gustu ukusnu krema od četiri vrste sira. Složili smo se da je proizvod dobro osmišljen, a glavne su mu odlike mirisna aroma i jedinstvena receptura koja pruža jako fini, zanimljiv okus. Osim kao...
Krema od lososa, 400g
Nježni kremasti umak pripremljen sa svježim LOSOSOM vrhunske kvalitete iz hladnih voda Sjevernog mora koji je idealan za buffete, finger food, za ukrašavanje pita i za recepte na bazi tjestenine i riže.
Krema od pistacija, 600g (20% pistacija)
Slatka krema od pistacija idealna za punjenje kroasana, palačinki, pizza, tartova, kao i svih vrsta slastičarskih i pekarskih proizvoda. Može se koristiti i kao preljev/ topping.
Krema od sira Pecorino Romano DOP, 540g
Krema od sira Pecorino Romano DOP, 540 g. Vrhunska krema u kojoj je glavna zvijezda slavni talijanski Pecorino Romano sir, zaštićenog zemljopisnog podrijetla i nezamjenjivog oštrog okusa. Osnova ovog ukusnog umaka je zreli rimski pecorino, sir koji pruža bogat, slan...
Krema Panna Cotta 560g
Panna cotta jednostavan je desert sačinjen od nekoliko osnovnih sastojaka: mlijeka, slatkog vrhnja, šećera i želatine. Domovina panna cotte je Italija od kuda se ovaj kremasti desert proširio diljem svijeta i stekao planetarnu popularnost. Iako se može jesti iz posudice...
Kruška mustarda sauce 250g
Idealno se slaže sa mekim sirevima i sirevima s plemenitom plijesni.