Naša štorija
Obrt Bek Pušnica 2007. godine osnovali su supružnici Biserka i Elmar Klein s ciljem upoznavanja potrošača s moderno-tradicionalnim dimljenim delikatesama. Ime „Bek Pušnica“ je zadržano sljedeći njihovo iskustvo i znanje koje su prenijeli obitelji Žuža koja 2009. godine ulazi u Bek Pušnicu te u nadolazećim godinama postaje društvo ograničene odgovornosti i stvara oazu obiteljskog poslovanja. Trenutno se dimljene delikatese proizvode u Kaštel Novom, a glavni plan nadolazećeg razdoblja je izgradnja novog i naprednijeg pogona u Dalmaciji.

Proizvodnja
Konstantnim ulaganjem i investiranjem u znanja, cilj nam je proizvodnju uvesti među tehnološki najnapredniju u sektoru prerade ribljih dimljenih delikatesa te mesa peradi. Također bi htjeli naglasiti da na našem putu kvalitete i tradicije surađujemo isključivo s dobavljačima koji imaju iste poglede na poslovanje kao i mi.

Sljedivost
Vrhunsku kvalitetu proizvoda koju želimo da Vi, naši potrošači, dobijete učestalo planiramo, provjeravamo i provodimo kroz visoke standarde HACCP sustava.

Dimljeno meso dagnji u ulju 750g.

Dimljene dagnje su specijalitet morskih plodova koje se pripremaju tako što se dagnje prvo kuhaju, a zatim dime kako bi dobile specifičan, bogat i dimljen okus. Ovaj proces dimljenja dodaje im duboku aromu koja se odlično kombinira s njihovom prirodnom...
Loading...

Select at least 2 products
to compare