- Home
- Sirevi, suhomesnati proizvodi
- Suhomesnati proizvodi
- Šunka za pizzu BLUE TOP – Bombieri
Šunka za pizzu BLUE TOP – Bombieri
Šunka za pizzu Top iz Bombieria ujedno je i zaštitni znak kompanije iz Verone. Kuhana šunka dobivena je od potpuno odmašćenog svinjskog mesa kako bi se dobio izrazito nemastan proizvod, bez kore i potkožnog masnog tkiva. Odabirom kvalitetne sirovine i stroge kontrole proizvodnog procesa šunka je ukusna, lagana i mirisna. Želite pravu šunku za pizzu po pristupačnoj cijeni?
Model: 741
Categories: Sirevi, suhomesnati proizvodi, Suhomesnati proizvodi
Tags: pizzeria, suhomesnati proizvodi
Related Products
Taggiasche masline u salamuri 950g/ 650g
Vrsta ligurijskih maslina koja se idealno slažu uz aperitive, dodaju umacima ili prate glavna jela. Često se slaže u selekcijama sa zelenim gigant i crnim maslinama. Šarene su i ukusne, kod nas ih prepoznaju pod imenom Talijanke. Maslina za couvert,...
Mozzarelline kuglice 8g Sabelli
Bocconcini – najpoznatiji talijanski finger food!. Mozzarella sir punog je mliječnog okusa i snježnobijelog izgleda. Proizvedeno je od 100% talijanskog kravljeg mlijeka iz planinske regije Abruzzo. Što je salata bez mozzarella kuglica? Za pravi okus Italije, poslužite naše mini mozzarelle...
Kapari sa peteljkom u octu 540g
Zahvaljujući očuvanju stabljike izvrsne su za finger food, predjela i grickalice ili možete uživati u njima uz aperitive. Uz voćnu svježinu kaparuni su prepoznatljivog okusa i mirisa, a idealni su za ukrašavanje glavnih jela od mesa ili ribe. Često serviraju...
Zelene masline cijele- gigant 2600g/ 1600g
Kvalitetne zelene masline sa košticom u laganoj salamuri. Zdravih plodova, tvrde i karakteristično kiselkasto-slanog ukusa.
Namaz od zelenih maslina 530g
Jabučni ocat, ulje i sol u odličnoj recepturi sa selektiranim i mljevenim maslinama. Maslina nocellara uzgaja se na plodnim padinama sicilijanskog vulkana Etne a ovaj namaz čine neodoljiv i pogodan za jela uz kruh, razne tapase i couvert ili ga...
Artičoke srce u salamuri 2500g/ 1350g
Od odabranih svježih artičoka kojima su uklonjeni tvrdi listovi ostaje najukusniji dio, a to je njezino srce koje se pakira u salamuru. Idealna su za bilo koju svrhu, a savršeno će zamijeniti svježe artičoke. Od njih se rade odlični umaci,...















