| brands | Granoro |
|---|---|
| Pakiranje | 400 g |
- Home
- Tjestenine, riža, brašno, ulje
- Tjestenine
- Pasta di Granoro Puglia
- Spaghetti – gluten free Granoro 400 g
Spaghetti – gluten free Granoro 400 g
Talijanski stručnjaci za tjesteninu Granoro, lansirali su impresivnu ponudu tjestenina bez glutena. Napravljena od sastojaka bez glutena kao što su kukuruzno brašno, rižino brašno i brašno od kvinoje, ova ukusna opcija bez glutena izgleda, djeluje i ima vrlo sličan okus tjestenini od durum pšenice. Fantastična i ukusna alternativa bez glutena.
Model: 572
Categories: Pasta di Granoro Puglia, Tjestenine, Tjestenine, riža, brašno, ulje
Tags: gluten free, pasta Granoro, tjestenine
Related Products
Riža carnaroli- riso buono gran reserva 1000g
Carnaroli Gran Reserva je riža koja prolazi proces sazrijevanja od dvije godine u silosima u posebno kontroliranim uvjetima. Talijani su sortu carnaroli počeli odležavati radi važnih promjena. Teksturu i okuse rižota diže na novu gastronomsku razinu. Odležana riža tijekom kuhanja...
Orecchiette
Orecchiette ili male uši, tipičan su oblik tjestenine iz Puglie, prepoznatljive kulinarske regije jugoistočne Italije. Male uši ili šeširići prije su se valjali ručno. Oblik je nastao tako što se tijesto za tjesteninu izreže na male komadiće te se nožem...
Kruh za bruschette 400g
Kruh s maslinovim uljem za velike bruschette. Pakiranje sadrži 4 feta (jedna 100 gr). Idealano za pripremu odličnih bruschetta, brzi i zgodan snack za aperitive ili topla predjela. U kombinaciji s različitim kremama, mozzarellom, povrćem, gljivama, sušenim rajčicama, maslinama, pršutom...
Riža carnaroli- superfino 1000g
Carnaroli je sorta riže bijelog dugog zrna, pomalo orašastog okusa i ne pretvrda. Najpoznatija karakteristika Robo riže je njezina iznimna sposobnost puštanja škroba i stvaranje kremoznosti. Prilikom kuhanja može apsorbirati veću količinu tekućine dok zrna ravnomjerno bubre i ne raskuhavaju...
Aceto Balsamico BIANCO 500ml
Okus je nježan i delikatan, a miris intenzivniji, savršen za aromatiziranje i obogaćivanje bezbrojnih recepata. Neki kuhari radi vizualnog izgleda jela preferiraju svijetli aceto.















