| brands | PASTIFICIO DI MARTINO |
|---|---|
| Pakiranje | 24 komada / karton |
- Home
- Tjestenine, riža, brašno, ulje
- Tjestenine
- Pasta di Martino
- Spaghetti (Ø 1,70mm ), 500g
Spaghetti (Ø 1,70mm ), 500g
Al dente 8 minuta.
Spaghetti Pastificio Di Martino su vrlo kvalitetan proizvod, 100% talijanska pšenica.
Klasični špaghetti, duljine oko 25 centimetara i promjera oko 1,7 milimetara.
Kad je riječ o špaghettima, svakako su najpopularniji recepti na bazi rajčice i bosiljka, ulja i češnjaka ili carbonare.
Međutim, ovi vrlo kvalitetni špaghetti pogodni su za mnoge druge pripreme.
Categories: Pasta di Martino, Tjestenine, Tjestenine, riža, brašno, ulje
Tags: gragnano, JRE, pasta di Martino, tjestenine
Related Products
Orecchiette
Orecchiette ili male uši, tipičan su oblik tjestenine iz Puglie, prepoznatljive kulinarske regije jugoistočne Italije. Male uši ili šeširići prije su se valjali ručno. Oblik je nastao tako što se tijesto za tjesteninu izreže na male komadiće te se nožem...
Aceto Basalmico Platinum 250ml (Villa Grimelli)
Vrhunski Aceto Balsamico di Modena Platinum. 65% koncentriranog mošta od grožđa. Puke kapi ovog gustog, savršeno izrađenog balzamičnog octa iz Modene će eskalirati jednostavna jela, poput sladoleda, jagoda i odležanog sira do izvanredne gurmanske razine. Idealno za jagode, sladoled i...
Aceto Balsamico 5lit.
U samom srcu regije Emilia-Romagna nalazi se jedinstveno mjesto na svijetu koji proizvodi vrhunski balsamico ocat iz Modene IGP. Po tradicionalnoj i originalnoj recepturi. Ocat pripremljen s moštom od grožđa i odležao u hrastovim bačvama u skladu s modenskom tradicijom....
Tortiglioni/ fusilli 500g
Al dente 10 minuta. Tortiglioni Pastificio Di Martino vrlo su kvalitetan proizvod, napravljen 100% od talijanske pšenice prvog izbora. Oblik ove tjestenine savršen je za držanje bilo koje vrste začina, a njihova al dente konzistencija osvojit će vas na prvi...
Riža carnaroli- superfino 1000g
Carnaroli je sorta riže bijelog dugog zrna, pomalo orašastog okusa i ne pretvrda. Najpoznatija karakteristika Robo riže je njezina iznimna sposobnost puštanja škroba i stvaranje kremoznosti. Prilikom kuhanja može apsorbirati veću količinu tekućine dok zrna ravnomjerno bubre i ne raskuhavaju...
Riža parboiled- 1000g
Parboiled riža je tehnološki obrađena riža. Priprema se posebnim postupkom parenja i tlačenja da bi se sačuvali hranjivi sastojci odnosno neoljuštena se riža prije valjanja namače, kuha, suši i zatim ljušti. Namakanje traje od nekoliko sati do nekoliko dana, pri...























