| brands | PASTIFICIO DI MARTINO |
|---|---|
| Pakiranje | 24 komada / karton |
- Home
- Tjestenine, riža, brašno, ulje
- Tjestenine
- Pasta di Martino
- Spaghetti (Ø 1,70mm ), 500g
Spaghetti (Ø 1,70mm ), 500g
Al dente 8 minuta.
Spaghetti Pastificio Di Martino su vrlo kvalitetan proizvod, 100% talijanska pšenica.
Klasični špaghetti, duljine oko 25 centimetara i promjera oko 1,7 milimetara.
Kad je riječ o špaghettima, svakako su najpopularniji recepti na bazi rajčice i bosiljka, ulja i češnjaka ili carbonare.
Međutim, ovi vrlo kvalitetni špaghetti pogodni su za mnoge druge pripreme.
Categories: Pasta di Martino, Tjestenine, Tjestenine, riža, brašno, ulje
Tags: gragnano, JRE, pasta di Martino, tjestenine
Related Products
Aceto Basalmico Platinum 250ml (Villa Grimelli)
Vrhunski Aceto Balsamico di Modena Platinum. 65% koncentriranog mošta od grožđa. Puke kapi ovog gustog, savršeno izrađenog balzamičnog octa iz Modene će eskalirati jednostavna jela, poput sladoleda, jagoda i odležanog sira do izvanredne gurmanske razine. Idealno za jagode, sladoled i...
Orecchiette
Orecchiette ili male uši, tipičan su oblik tjestenine iz Puglie, prepoznatljive kulinarske regije jugoistočne Italije. Male uši ili šeširići prije su se valjali ručno. Oblik je nastao tako što se tijesto za tjesteninu izreže na male komadiće te se nožem...
Conchiglioni
Velike školjke koje se obično pune i zapeku. Odličan oblik tjestenine za testiranja raznih recepata i punjenja, u pećnici se kratko zapeku a na tanjuru uvijek izgledaju atraktivno. Al dente 15 minuta
Mezzi Rigatoni (Ø 0,8mm), 500g
Al dente 9 minuta. Mezzi Rigatoni Pastificio Di Martino pravi su užitak za ljubitelje tradicionalne talijanske tjestenine. Napravljeni od 100% visokokvalitetne talijanske pšenice, ovi polu-rigatoni savršeni su za one koji traže ukusno i hranjivo jelo. Format, duljine otprilike 3,5cm i...
Riža carnaroli- riso buono gran reserva 1000g
Carnaroli Gran Reserva je riža koja prolazi proces sazrijevanja od dvije godine u silosima u posebno kontroliranim uvjetima. Talijani su sortu carnaroli počeli odležavati radi važnih promjena. Teksturu i okuse rižota diže na novu gastronomsku razinu. Odležana riža tijekom kuhanja...























