| brands | PASTIFICIO DI MARTINO |
|---|---|
| Pakiranje | 24 komada / karton |
- Home
- Tjestenine, riža, brašno, ulje
- Tjestenine
- Pasta di Martino
- Spaghetti (Ø 1,70mm ), 500g
Spaghetti (Ø 1,70mm ), 500g
Al dente 8 minuta.
Spaghetti Pastificio Di Martino su vrlo kvalitetan proizvod, 100% talijanska pšenica.
Klasični špaghetti, duljine oko 25 centimetara i promjera oko 1,7 milimetara.
Kad je riječ o špaghettima, svakako su najpopularniji recepti na bazi rajčice i bosiljka, ulja i češnjaka ili carbonare.
Međutim, ovi vrlo kvalitetni špaghetti pogodni su za mnoge druge pripreme.
Categories: Pasta di Martino, Tjestenine, Tjestenine, riža, brašno, ulje
Tags: gragnano, JRE, pasta di Martino, tjestenine
Related Products
Riža arborio- superfino 1000g
Nazvana po gradiću u Piemonteu oko kojeg se uzgaja, Arborio je najčešće korištena riža za rižoto i daje vrlo kremaste rezultate, s mekim zrnima. Karakteristike Robo Arborio riže čine veliko zrno koje je pažljivo oguljeno i nježno brušeno, lijepe bijele...
Kruh za bruschette 400g
Kruh s maslinovim uljem za velike bruschette. Pakiranje sadrži 4 feta (jedna 100 gr). Idealano za pripremu odličnih bruschetta, brzi i zgodan snack za aperitive ili topla predjela. U kombinaciji s različitim kremama, mozzarellom, povrćem, gljivama, sušenim rajčicama, maslinama, pršutom...
Elicoidali/ makaroni
Kao i mnogi oblici tjestenine, naziv elicoidali potječe od samog oblika. Talijanska riječ 'elica' prevodi se kao spirala. Teško je doći do podataka o podrijetlu ove tjestenine, ali najvjerojatnije je kao i mnoge druge vrste sušene tjestenine potjeće iz regije...
Riža carnaroli- riso buono gran reserva 1000g
Carnaroli Gran Reserva je riža koja prolazi proces sazrijevanja od dvije godine u silosima u posebno kontroliranim uvjetima. Talijani su sortu carnaroli počeli odležavati radi važnih promjena. Teksturu i okuse rižota diže na novu gastronomsku razinu. Odležana riža tijekom kuhanja...
Conchiglioni
Velike školjke koje se obično pune i zapeku. Odličan oblik tjestenine za testiranja raznih recepata i punjenja, u pećnici se kratko zapeku a na tanjuru uvijek izgledaju atraktivno. Al dente 15 minuta
























