| brands | PASTIFICIO DI MARTINO |
|---|---|
| Pakiranje | 10 komada / karton |
- Home
- Tjestenine, riža, brašno, ulje
- Tjestenine
- Pasta di Martino
- Rigatoni 500g
Rigatoni 500g
Al dente 9 minuta.
Rigatoni Pastificio Di Martino užitak su 100% talijanske tjestenine.
Ovi Rigatoni izrađeni su isključivo od 100% talijanske visokokvalitetne pšenice i proizvedeni u skladu s drevnom zanatskom tradicijom Pastificio Di Martino.
Najpopularniji recepti s Rigatonima uključuju klasičnu amatricianu, tjesteninu sa sardinama, tjesteninu alla norma i zapečenu tjesteninu.
Za najbolje rezultate preporučljivo je kuhati Rigatone u puno slane vode oko 10-12 minuta, zatim ih ocijediti i začiniti po želji.
Probajte Di Martino Rigatone već danas i otkrijte autentični okus prave talijanske tjestenine!
Categories: Pasta di Martino, Tjestenine, Tjestenine, riža, brašno, ulje
Tags: Pasta di Gragnano, pasta di Martino, tjestenine
Related Products
Riža artemide riso buono gran reserva (crna) 1000g- (35 minuta kuhanje)
0 out of 5
0 review(s)Riža artemide riso buono gran reserva (crna) 1000g- (35 minuta kuhanje)
Artemide riža rezultat je prirodne kombinacije vrsta venere i indica. Riža ima ugodan i intenzivan aromatičan miris. Dugog je zrna, pravilnog oblika i prirodne crne boje. S obzirom na bliski odnos sa sortom venera bogata je vitaminima B, mineralima kao...
Tortiglioni/ fusilli 500g
Al dente 10 minuta. Tortiglioni Pastificio Di Martino vrlo su kvalitetan proizvod, napravljen 100% od talijanske pšenice prvog izbora. Oblik ove tjestenine savršen je za držanje bilo koje vrste začina, a njihova al dente konzistencija osvojit će vas na prvi...
Orecchiette
Orecchiette ili male uši, tipičan su oblik tjestenine iz Puglie, prepoznatljive kulinarske regije jugoistočne Italije. Male uši ili šeširići prije su se valjali ručno. Oblik je nastao tako što se tijesto za tjesteninu izreže na male komadiće te se nožem...
Grissini sa maslinovim uljem 450g (25 x 18g)
Grissini sa maslinovim uljem i zrnima soli.
Trofie
Trofie je kratka, tanka, upletena tjestenina iz Ligurije, talijanske regije koja nam je dala tradicionalni pesto od bosiljka Genovese! Ova se tjestenina izvrsno sljubljuje s pestom jer umak stvarno prianja uz tjesteninu.
Bucatini (Ø 2,70 mm ), 500g
Al dente 10 minuta. Bucatini iz Pastificio Di Martino vrlo su kvalitetan proizvod, napravljen od 100% talijanske pšenice prvog izbora. Zahvaljujući pažljivom odabiru sirovina i desetljećima iskustva u obradi tjestenine, ovi se Bucatini ističu svojom konzistencijom, mirisom te jedinstvenim i...














