- Home
- Sirevi, suhomesnati proizvodi
- Suhomesnati proizvodi
- Porchetta roasted – pečena, Gianni Negrinni
Porchetta roasted – pečena, Gianni Negrinni
Porchetta je svinjsko pečenje bez kostiju omotano mašću i kožom te izdašno začinjeno češnjakom, kaduljom, ružmarinom i drugim aromatičnim biljem i začinima. Nadaleko poznato i cijenjeno pečenje iznimno je popularno u središnjoj Italiji više od 2000 godina. Obično se priprema tako da se peče cijela svinja, ali možete ispeći i samo lopaticu ili hrbat. Umjesto da je pripremaju kod kuće, Talijani danas najčešće uživaju u porchetti koju prodaju kod uličnih prodavača i na festivalima, gdje se često poslužuje na kruhu ili u sendvičima. Dakle, ako ste bili u Firenzi i niste probali porchettu … morate se vratiti!
Model: 665
Categories: Sirevi, suhomesnati proizvodi, Suhomesnati proizvodi
Tags: Gianni Negrini, suhomesnati proizvodi
Related Products
Tallegio dop incarto- kravlji meki sir (la malga bianca)
0 out of 5
0 review(s)Tallegio dop incarto- kravlji meki sir (la malga bianca)
Taleggio sir smatra se jednim od najstarijih mekih sireva. Počeo se proizvoditi još u 10. stoljeću u dolini Taleggio, u Italiji. Taleggio ima miris sličan mirisu mokre trave i što duže stoji aroma mu postaje snažnija. Njegov okus za razliku...
Pecorino vecchio Cacio di Pienza- ovčji polutvrdi sir (Toscana)
0 out of 5
0 review(s)Pecorino vecchio Cacio di Pienza- ovčji polutvrdi sir (Toscana)
Vecchio cacio di Pienza tvrdi je ovčji sir, pravi Toskanski odlikaš napravljen od ovčjeg mlijeka koje dolazi s pašnjaka val d'Orcia. Tipično područje poznato po svojim karakterističnim prirodnim i aromatičnim biljem. Radi se o pecorinu odležanom 120 dana koji se proizvodi...
Gran SPICCO 10 mjeseci 1000g – Zanetti
Zreli tvrdi sir od pasteriziranog kravljeg mlijeka, 10 mjeseci star. Ovo je sir u stilu parmezana idealan za upotrebu u užurbanoj kuhinji gdje je cijena važna. Vrlo ukusan i dobar za ribanje kao zamjena za Parmigiano Reggiano ili Grana Padano.
Gran SPICCO 10 mjeseci 250g – Zanetti
Zreli tvrdi sir od pasteriziranog kravljeg mlijeka, 10 mjeseci star. Ovo je sir u stilu parmezana idealan za upotrebu u užurbanoj kuhinji gdje je cijena važna. Vrlo ukusan i dobar za ribanje kao zamjena za Parmigiano Reggiano ili Grana Padano.
Bra duro aged- kravlji polutvrdi sir zanetti (dop Italija)
0 out of 5
0 review(s)Bra duro aged- kravlji polutvrdi sir zanetti (dop Italija)
Sir Bra Duro DOP kravlji je sir kojemu zrenje traje najmanje 180 dana. Čvrste je teksture i posebnog okusa s karakteristikama oraha, badema, svježe mirisne trave i mlijeka. U ustima se pretvara u kremasti zalogaj punog okusa svježeg mlijeka i...
Caprina del nonno– kozji polutvrdi sir
Polutvrdi kozji sir s blagom aromom kozjeg mlijeka, a ugodnog i ne snažnog mirisa čine ga idealnim za plate, pizze ili sendviče. Ukusan sir koji se lako reže, nema debelu koru i nježne je arome daje mu prednost kod izbora...














