- Home
- Tjestenine, riža, brašno, ulje
- Aceto balsamico
- Perle Aceto Balsamico crne 380g
Perle Aceto Balsamico crne 380g
Ove Perle su male kuglice meke konzistencije koje u sebi sadrže vrhunski Aceto Balsamico di Modena, zadržavajući njegov okus nepromijenjenim i koncentrirajući sve arome i mirise.
S bogatim i postojanim okusom predstavljaju originalan i inovativan način da okusom i karakterom obogatite mesna i riblja jela, finger foodove, predjela, povrtne ili voćne salate, sladolede, kreme i slastice.
Categories: Aceto balsamico, Tjestenine, riža, brašno, ulje
Tags: aceto balsamico, aceto perle
Related Products
Aceto Basalmico Platinum 250ml (Villa Grimelli)
Vrhunski Aceto Balsamico di Modena Platinum. 65% koncentriranog mošta od grožđa. Puke kapi ovog gustog, savršeno izrađenog balzamičnog octa iz Modene će eskalirati jednostavna jela, poput sladoleda, jagoda i odležanog sira do izvanredne gurmanske razine. Idealno za jagode, sladoled i...
Aceto Basalmico Silver 250ml (Villa Grimelli)
Vrhunski Aceto Balsamico di Modena SILVER. 45% koncentriranog mošta od grožđa. Ovaj dobro izbalansirani i kremasti balzamični ocat iz Modene savršen je za vaša glavna jela od mesa i ribe, poboljšavajući njihove okuse za optimalnu ravnotežu slatkog i kiselog. Idealno...
Riža parboiled- 1000g
Parboiled riža je tehnološki obrađena riža. Priprema se posebnim postupkom parenja i tlačenja da bi se sačuvali hranjivi sastojci odnosno neoljuštena se riža prije valjanja namače, kuha, suši i zatim ljušti. Namakanje traje od nekoliko sati do nekoliko dana, pri...
Grissini sa maslinovim uljem 450g (25 x 18g)
Grissini sa maslinovim uljem i zrnima soli.
Riža carnaroli- riso buono gran reserva 1000g
Carnaroli Gran Reserva je riža koja prolazi proces sazrijevanja od dvije godine u silosima u posebno kontroliranim uvjetima. Talijani su sortu carnaroli počeli odležavati radi važnih promjena. Teksturu i okuse rižota diže na novu gastronomsku razinu. Odležana riža tijekom kuhanja...
Brašno 00 za svježu i punjenu tjesteninu
Fino mljeveno brašno za svježu i punjenu tjesteninu tip 00. Prilikom izrade domaće tjestenine morate uzeti u obzir kvalitetu svih proizvoda. Pšenično brašno mora biti besprijekorne kvalitete koje pruža željenu konzistenciju tijesta, zadržavajući privlačan izgled i izražen okus a kod...












