| brands | PASTIFICIO DI MARTINO |
|---|---|
| Pakiranje | 12 komada / karton |
Orzo
Pasta di Martino, Gragnano – oblik tjestenine orzo kroz nove trendove u gastronomiji postao je popularan za izradu jela koja izgledaju poput rižota, za salate i juhe i često kao prilog uz meso.
Model: 340
Categories: Pasta di Martino, Tjestenine, Tjestenine, riža, brašno, ulje
Tags: JRE, Pasta di Gragnano, pasta di Martino, tjestenine
Related Products
Tortiglioni/ fusilli 500g
Al dente 10 minuta. Tortiglioni Pastificio Di Martino vrlo su kvalitetan proizvod, napravljen 100% od talijanske pšenice prvog izbora. Oblik ove tjestenine savršen je za držanje bilo koje vrste začina, a njihova al dente konzistencija osvojit će vas na prvi...
Linguine/ bavette (1,55mm), 500g
Al dente 9 minuta. Linguine Pastificio Di Martino savršen su izbor za sve ljubitelje talijanske kuhinje koji traže proizvod visoke kvalitete, u potpunosti napravljen od talijanske pšenice. Di Martino Linguine napravljeni su od najboljih sastojaka, od odabira žitarica do obrade....
Maslinovo ulje s aromom bijelog tartufa 250 ml.
Savršeno se isprepliće sa mnogim jelima i daje im prepoznatljiv okus bijelog tartufa. Međutim, njegova glavna uloga je moć da preuzme i prenese okus tartufa kroz druge komponente i time dade dodatnu dimenziju svojom mirisnom aromom.
Aceto Balsamico 5lit.
U samom srcu regije Emilia-Romagna nalazi se jedinstveno mjesto na svijetu koji proizvodi vrhunski balsamico ocat iz Modene IGP. Po tradicionalnoj i originalnoj recepturi. Ocat pripremljen s moštom od grožđa i odležao u hrastovim bačvama u skladu s modenskom tradicijom....
Trofie
Trofie je kratka, tanka, upletena tjestenina iz Ligurije, talijanske regije koja nam je dala tradicionalni pesto od bosiljka Genovese! Ova se tjestenina izvrsno sljubljuje s pestom jer umak stvarno prianja uz tjesteninu.
Vermicelli/ spaghetti (Ø 2,10mm), 500g
Al dente 10 minuta. Dugi format sličan špaghetti, karakteriziran debljim promjerom i vrlo drevnim podrijetlom. Zahvaljujući svojoj svestranosti, Vermicelli su pogodni za najrazličitije kombinacije, a također se dobro slažu s brzim i tradicionalnim začinima talijanske kuhinje poput klasičnog umaka od...


















