- Home
- Riba, umaci i salse, specijaliteti
- Deserti
- Maraschino zelene višnje s peteljkom
Maraschino zelene višnje s peteljkom
Zelene trešnje iz Toschi koktel linije trešanja idealne su za ukrašavanje i davanje atraktivnosti izgleda i okusa svim pićima.
Related Products
Inćuni- fileti slani u ulju 680g
Svima koji vole slane okuse morskih plodova inćuni su gurmanska poslastica. Fileti su dugi i čvrsti, lijepe svježe boje i uredno očišćeni od kostiju. Njihov je jak okus pogodan za pripremu raznih ukusnih recepata a poznati su po svojoj moći da obogaćuju sam...
Spray za podmazivanje kalupa 500ml
Koristan sprej sadrži mješavinu biljnih ulja koja omogućuju lako uklanjanje pripremljene hrane pečene u kalupu, tavi i drugim površinama. Jednostavna primjena, higijenski i ne utječe na okuse. Sastojci: biljna ulja ( uljane repice, sjemenki grožđa i palmino ulje u različitim...
Krema Panna Cotta 560g
Panna cotta jednostavan je desert sačinjen od nekoliko osnovnih sastojaka: mlijeka, slatkog vrhnja, šećera i želatine. Domovina panna cotte je Italija od kuda se ovaj kremasti desert proširio diljem svijeta i stekao planetarnu popularnost. Iako se može jesti iz posudice...
Mini jabuke u sirupu 425g /213g (13/14 kom. u lim.)
Savršenog izgleda mini jabuke pakirane su u blago zaslađenoj vodi. Zanimljiva namirnica koju kuhari vole koristiti za isticanje jela, bilo slanih ili slatkih. I nije samo ukras, jer mini jabuke su i ukusne.
Papričice punjene ricotta sirom i kaparom 1000 – (cca 48 kom)
0 out of 5
0 review(s)Papričice punjene ricotta sirom i kaparom 1000 – (cca 48 kom)
Čvrste i sočne pri zagrizu s mekanim i ukusnim punjenjem od ricotta sira i kaparom. Mali zalogaji pripremljeni od jedne vrste namirnica koji okusom i izgledom obogaćuju one bites ponudu predstavljaju nepogrešiv odabir za samostalno serviranje dok su varijacije pripreme...
Mini kruške u sirupu 420g/ 210g (6/7/8 kom u lim.)
Male su, slatke i mirisne. Plod im je oguljen, čvrst i s peteljkom. Bogatog su voćnog okusa a idealne su u pripremi slastica ili rezane na četvrtine i servirane u čaši s ohlađenom viljamovkom.














