| brands | PASTIFICIO DI MARTINO |
|---|---|
| Pakiranje | 10 komada / karton |
- Home
- Tjestenine, riža, brašno, ulje
- Tjestenine
- Pasta di Martino
- Gnocchi sardi 500g
Gnocchi sardi 500g
Al dente 11 minuta.
Sardinijski njoki su kratka, rebrasta tjestenina porijeklom sa Sardinije, karakterizirana intenzivnim i odlučnim okusom koji osvaja nepce.
Ovi mali zalogaji savršeni su za prilog robusnim umacima na bazi kobasica, janjetine ili divljači, ali pogodni su i za druge kreativne pripreme.
Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj konzistenciji, sardinijski njoki savršeno zadržavaju začine, jamčeći nezaboravno iskustvo okusa.
Probajte ih sada i otkrijte njihov autentičan i originalan okus!
Categories: Pasta di Martino, Tjestenine, Tjestenine, riža, brašno, ulje
Tags: Pasta di Gragnano, pasta di Martino, tjestenine
Related Products
Grissini sa maslinovim uljem 450g (25 x 18g)
Grissini sa maslinovim uljem i zrnima soli.
Aceto Balsamico BIANCO 500ml
Okus je nježan i delikatan, a miris intenzivniji, savršen za aromatiziranje i obogaćivanje bezbrojnih recepata. Neki kuhari radi vizualnog izgleda jela preferiraju svijetli aceto.
Mezzi Rigatoni (Ø 0,8mm), 500g
Al dente 9 minuta. Mezzi Rigatoni Pastificio Di Martino pravi su užitak za ljubitelje tradicionalne talijanske tjestenine. Napravljeni od 100% visokokvalitetne talijanske pšenice, ovi polu-rigatoni savršeni su za one koji traže ukusno i hranjivo jelo. Format, duljine otprilike 3,5cm i...
Aceto Balsamico 5lit.
U samom srcu regije Emilia-Romagna nalazi se jedinstveno mjesto na svijetu koji proizvodi vrhunski balsamico ocat iz Modene IGP. Po tradicionalnoj i originalnoj recepturi. Ocat pripremljen s moštom od grožđa i odležao u hrastovim bačvama u skladu s modenskom tradicijom....
Brašno 00 za svježu i punjenu tjesteninu
Fino mljeveno brašno za svježu i punjenu tjesteninu tip 00. Prilikom izrade domaće tjestenine morate uzeti u obzir kvalitetu svih proizvoda. Pšenično brašno mora biti besprijekorne kvalitete koje pruža željenu konzistenciju tijesta, zadržavajući privlačan izgled i izražen okus a kod...
Conchiglioni
Velike školjke koje se obično pune i zapeku. Odličan oblik tjestenine za testiranja raznih recepata i punjenja, u pećnici se kratko zapeku a na tanjuru uvijek izgledaju atraktivno. Al dente 15 minuta













