| brands | Frantoio Agostini |
|---|---|
| Pakiranje | 250 ml |
- Home
- Tjestenine, riža, brašno, ulje
- Maslinovo ulje
- Extra djevičansko maslinovo ulje Hurticinum 250 ml
Extra djevičansko maslinovo ulje Hurticinum 250 ml
Lijepe bistre, zlatnožute boje s intenzivnim zelenim nijansama.
Aroma je široka i slojevita, bogata biljnim notama artičoke i divlje cikorije, podržana aromatičnim notama metvice i ružmarina.
Okus je elegantan i kompleksan na nepcu, ima tonove poljske salate i jasan aftertaste crnog papra i badema. Uravnotežen u gorčini i pikantnosti.
Model: 12
Categories: Maslinovo ulje, Tjestenine, riža, brašno, ulje
Tags: ekstra djevičansko maslinovo ulje, Frantoio Agostini, maslinovo ulje, pizzeria, restorani
Related Products
Taggiasche masline bez koštice u ulju 900g/ 650g
Masline Taggiasche bez koštica u ekstra djevičanskom maslinovom ulju mala je, slatka talijanska maslina tamnocrvene boje i mirisnih voćnih nota. Ovu vrstu masline svakako ne treba posebno predstavljati jer svojom gastronomskom izvrsnosti spada u one namirnice koje jelima daje maštovitu...
Mozzarella filone 1kg- suha sabelli
Svatko tko je probao svježu, ručno izrađenu mozzarellu zna kako njezin jedinstveni i nepogrešivi okus nema ništa zajedničko s industrijskim proizvodima koji se obično nalaze na tržištu. U Italiji, posebice u regiji Campania gdje je Napoli glavno središte radi imidža...
Chilli papričice- kolutići u ulju 750g/ 450g
Crvene boje i ljute arome, nose u sebi miris i okus šarmantnog kalabrijskog kraja. Koriste se u mnogim različitim jelima obogaćujući ih svojom intenzivnom pikantnošću. Kvalitetan, praktičan i svestran proizvod često je nadohvat ruke naših kuhara.
Gran SPICCO 10 mjeseci 1000g – Zanetti
Zreli tvrdi sir od pasteriziranog kravljeg mlijeka, 10 mjeseci star. Ovo je sir u stilu parmezana idealan za upotrebu u užurbanoj kuhinji gdje je cijena važna. Vrlo ukusan i dobar za ribanje kao zamjena za Parmigiano Reggiano ili Grana Padano.
Friarielli – vrhovi mladih brokula u ulju 950g/600g
Ovaj ukusni napuljski specijalitet čine vrhovi mladih brokula u marinadi vinskoga octa, suncokretovog ulja i začina. Osim što se dobro slažu uz kratku tjesteninu dobro su poznate i kombinacije s kobasicama ili svinjetinom. Ipak, poznatiji su burgeri i napuljske pizze,...
Taggiasche masline bez koštice u salamuri 984g/ 650g
Vrsta ligurijskih maslina koja se idealno slažu uz aperitive, dodaju umacima ili prate glavna jela. Često se slaže u selekcijama sa zelenim gigant i crnim maslinama. Šarene su i ukusne, kod nas ih prepoznaju pod imenom Talijanke.

















