- Home
- Riba, umaci i salse, specijaliteti
- Riba i riblji proizvodi
- Crnilo sipe, 230g
Crnilo sipe, 230g
Glavna karakteristika našeg crnila sipe koju su kuhari primijetili je minimalna slanost.
Crnilo sipe koristi se u rižotima i jelima s tjesteninom, koja unaprjeđuje svojom crnom bojom i jedinstvenom aromom.
Osim rižota i tjestenina, kojih se svi odmah sjetimo čim čujemo riječ sipa, od njih se može spremiti i izvrstan ragu za kojeg je također potrebna upravo ova namirnic
Categories: Razno, Riba i riblji proizvodi, Riba, umaci i salse, specijaliteti
Tags: crnilo sipe, riba, ristoris
Related Products
Umak pesto rosso siciliano 520g.
Pripremljen prema klasičnom i izvornom receptu sa sušenom rajčicom, lukom, paprikom, kaparima, bosiljkom i češnjakom. Pogodan za sve vrste tjestenina, bruschetta, rižota kao i za pripremu drugih jela kojima se uz dodatak ovog umaka karakter mijenja na jako fino! Jeste...
Namaz od zelenih maslina 530g
Jabučni ocat, ulje i sol u odličnoj recepturi sa selektiranim i mljevenim maslinama. Maslina nocellara uzgaja se na plodnim padinama sicilijanskog vulkana Etne a ovaj namaz čine neodoljiv i pogodan za jela uz kruh, razne tapase i couvert ili ga...
Mini jabuke u sirupu 425g /213g (13/14 kom. u lim.)
Savršenog izgleda mini jabuke pakirane su u blago zaslađenoj vodi. Zanimljiva namirnica koju kuhari vole koristiti za isticanje jela, bilo slanih ili slatkih. I nije samo ukras, jer mini jabuke su i ukusne.
Šumsko voće u sirupu 580g/ 300g
Borovnice, maline, kupine i crveni ribizl u vlastitom reduciranom soku sa smeđim šećerom. Nama je najdraža kombinacije panna cotte s preljevom od šumskog voća.
Spray za podmazivanje kalupa 500ml
Koristan sprej sadrži mješavinu biljnih ulja koja omogućuju lako uklanjanje pripremljene hrane pečene u kalupu, tavi i drugim površinama. Jednostavna primjena, higijenski i ne utječe na okuse. Sastojci: biljna ulja ( uljane repice, sjemenki grožđa i palmino ulje u različitim...
Krema Catalana (Crème Brûlée) 800g
Krema catalana priprema se i jede doslovce svugdje s malim izmjenama. U Francuskoj je to crème brulée, u Italiji crem caramel, u Španjolskoj crema catalana, kod nas rožata. Jedinstvene kreacije možete stvarati uz dodatke poput vanilije, ruma, svježe mente, limunove...

















