- Home
- Riba, umaci i salse, specijaliteti
- Namazi, umaci i salse
- Cheese dip 1000
Cheese dip 1000
Cheese dip umak srednje pikantan, ugodnog mirisa a okus podsjeća ne fine kremaste sireve. Puni okus se dobije kada se umak lagano zagrije a tekstura mu se mijenja u kremu. Hrskavi nachosi sa toplim umakom od sira i hladno pivo par su broj jedan u pubovima i mnogim sportskim barovima. Proizvod se još može doraditi tako da se umiješa u tek isprženu sjeckanu pancetu a novi gotovi umak koristiti kao preljev za hrskave krumpiriće. Ideje za iskoristit proizvod ima puno i stvoriti novi umak ne nedostaje. Primjer je i bijeli umak za pileća krilca u koji se dodaje malo gorgonzole dolce.
Model: 674
Categories: Namazi, umaci i salse, Riba, umaci i salse, specijaliteti
Tags: namaz, namazi, sir, umaci
Related Products
Umak pesto rosso siciliano 520g.
Pripremljen prema klasičnom i izvornom receptu sa sušenom rajčicom, lukom, paprikom, kaparima, bosiljkom i češnjakom. Pogodan za sve vrste tjestenina, bruschetta, rižota kao i za pripremu drugih jela kojima se uz dodatak ovog umaka karakter mijenja na jako fino! Jeste...
Umak od vrhova šparoga 500g (bez glutena)
Ukusna bezglutenska krema od svježih šparoga visoke kvalitete karakterističnog okusa i mirisa čija je sezona od ožujka pa sve do lipnja. Umak sadrži vrhove šparoga, a idealna je baza za pripremu jela od tjestenine, ukusnih preljeva mesnih jela, dekoriranje pizza...
Paprika & Chilli mustard sauce 250g, 1300g
Kombinira se sa tvrdim i polutvrdim sirevima, mekim sirevima.
Dunja sa sezamom sauce 250g, 1300g
Idealno se slaže sa tvrdim i polutvrdim sirevima.
Pesto alla Genovese umak sa bosiljkom Genovese D.O.P. 950g
0 out of 5
0 review(s)Pesto alla Genovese umak sa bosiljkom Genovese D.O.P. 950g
Odabir jedinstvenog sastojka, koji priča priču o uzbudljivoj zemlji poput Ligurije, omogućit će vam da se istaknete i kreirate jedinstvene okuse koji će osvojiti one koji probaju vašu hranu. Karakterizira ga intenzivna aroma zbog namirnica od kojih je pripremljen. Najbitniji...

















