- Home
- Riba, umaci i salse, specijaliteti
- Namazi, umaci i salse
- Cheese dip 1000
Cheese dip 1000
Cheese dip umak srednje pikantan, ugodnog mirisa a okus podsjeća ne fine kremaste sireve. Puni okus se dobije kada se umak lagano zagrije a tekstura mu se mijenja u kremu. Hrskavi nachosi sa toplim umakom od sira i hladno pivo par su broj jedan u pubovima i mnogim sportskim barovima. Proizvod se još može doraditi tako da se umiješa u tek isprženu sjeckanu pancetu a novi gotovi umak koristiti kao preljev za hrskave krumpiriće. Ideje za iskoristit proizvod ima puno i stvoriti novi umak ne nedostaje. Primjer je i bijeli umak za pileća krilca u koji se dodaje malo gorgonzole dolce.
Model: 674
Categories: Namazi, umaci i salse, Riba, umaci i salse, specijaliteti
Tags: namaz, namazi, sir, umaci
Related Products
Grožđe mustard sauce 250g
Idealno se slaže sa mekim sirevima i sirevima sa plemenitom plijesni.
Salsa od sušenih rajčica 530g
Usitnjena sušena rajčica povezana sa uljem, inćunima, bosiljkom i češnjakom čine ovu ukusnu salsu idealnu za umake, focaccie, bruschette ili sendviče.
Umak od vrganja 500g (bez glutena)
Krema od vrganja kao gotov umak spreman za upotrebu ili tek dio kreativnog jela. Umak sadrži fino mljevene vrganje prepoznatljivog okusa i arome. Uz jednostavnu pripremu idealna je baza tjesteninama, njokima, raznim prilozima ili kao umak uz meso. Od umaka...
Umak od vrhova šparoga 500g (bez glutena)
Ukusna bezglutenska krema od svježih šparoga visoke kvalitete karakterističnog okusa i mirisa čija je sezona od ožujka pa sve do lipnja. Umak sadrži vrhove šparoga, a idealna je baza za pripremu jela od tjestenine, ukusnih preljeva mesnih jela, dekoriranje pizza...
Umak od pistacija 520g (bez glutena)
Neodoljivo ukusan umak proizveden u Sicilij u zemlji gdje raste najbolji pistaciji na svijetu. Pistaciji 51%, suncokretovo ulje, sol i bijeli papar, svi sastojci su izvorni i čine ukusnu krema pogodnu za pripremu slanih i slatkih jela.
Dunja sa sezamom sauce 250g, 1300g
Idealno se slaže sa tvrdim i polutvrdim sirevima.

















