- Home
- Sirevi, suhomesnati proizvodi
- Ostali sirevi
- Caciottella al Peperoncino 1kg – Sabelli
Caciottella al Peperoncino 1kg – Sabelli
Sabelli Caciottella sa peperoncinom ukusan je kravlji sir meke i elastične konzistencije kojeg karakterizira živost čili papričice i nježan, svježi okus mlijeka. Dominantan čili i nježan okus sira ugodno se slažu, ljutina nije naglašena već taman koliko je potrebno da se može uživati u zalogaju.
Težina svakog sira se razlikuje, u prosijeku je 1000 grama.
Categories: Ostali sirevi, Sirevi, suhomesnati proizvodi
Tags: Caciottella, sabelli, sir
Related Products
Grana padano 16.mjeseci cijeli kolut- Zanetti
Originalni Grana Padano sir, 16 mjeseci star. Grana Padano sir simbol je Italije, koji je poznat svugdje u svijetu. Grana Padano je tvrdi sir koji se proizvodi u dolini rijeke Po, u sjevernoj Italiji i nosi D.O.P. oznaku. Napravljen je...
Mascarpone 500g Sabelli
Mascarpone sir radi se od kravljeg vrhnja. Za razliku od ostalih sireva, on se ne pravi sa starterom ili sirilom i ne uključuje rezanje ili odvajanje sirnice od sirutke. Nježan okus i tekstura čine ga nezamjenjivim sastojkom u mnogim kremastim...
Caprina del nonno– kozji polutvrdi sir
Polutvrdi kozji sir s blagom aromom kozjeg mlijeka, a ugodnog i ne snažnog mirisa čine ga idealnim za plate, pizze ili sendviče. Ukusan sir koji se lako reže, nema debelu koru i nježne je arome daje mu prednost kod izbora...
Montasio- kravlji polutvrdi sir Zanetti (dop Italija)
Montasio je punomasni, polutvrdi, kravlji sir. Dio je velike skupine alpskih sireva porijeklom iz talijanske regije Friuli-Venezia-Giulia. Montasio je sir kremaste teksture, bogatog voćnog okusa, u čijim notama se ponekad prepoznaje ananas. Sir je zemljopisno zaštićen oznakom (DOP). Tradicionalno se...
Kozji sir s tartufima cca.400g- hrvatska
Sir s tartufima, najomiljeniji među našim sirevima! Vrlo ukusan, prirodne, intenzivne i postojane arome. Kozji sir sa tartufima proizveden u Hrvatskoj.
Cheese dip 1000
Cheese dip umak srednje pikantan, ugodnog mirisa a okus podsjeća ne fine kremaste sireve. Puni okus se dobije kada se umak lagano zagrije a tekstura mu se mijenja u kremu. Hrskavi nachosi sa toplim umakom od sira i hladno pivo...















