- Home
- Sirevi, suhomesnati proizvodi
- Mozzarelle
- Burratina s tartufima 100g – Sabelli
Burratina s tartufima 100g – Sabelli
Vrla tanka “folija” mozzarelle ispod koje se nalazi kremasto unutrašnjost s okusom tartufa.
Gastronomska izvrsnost iznenađujućeg okusa, napravljena od 100% talijanskog mlijeka.
Categories: Mozzarelle, Sirevi, suhomesnati proizvodi
Tags: burrata, sabelli, salata, sir
Related Products
Zelene rajčice četvrtine u ulju 750g/ 450g
Rajčice se beru dok su još zelene, režu se na četvrtine i blago suše u posebnim uvjetima. Aromatiziraju se u suncokretovom ulju s dodatkom peršina, soli, češnjaka, bosiljka i čilija. Njihova velika vrijednost sastoji se od jakog okusa i istodobno...
Artičoke mignon u ulju 760g/ 450g
Ovi komadi veličine zalogaja istovremeno su nježni i savršeno začinjeni. Jako su ukusne i pune okusa poput svježe pripremljenih artičoka. Često se konzumiraju u vinskim barovima uz sireve ili za sve popularnije tapase i zahvalno se nadopunjuju sa drugim namirnicama....
Polusušene crvene cherry rajčice u ulju 750g/ 450g
Rajčice se u posebnim pećima dovode u stanje uvenulosti, a prethodno se temeljito peru i režu na polutke. Nakon sušenja rajčice se mariniraju u ulju sa začinskim i ljekovitim biljem i tako se pakiraju. Ovaj poseban tretman daje značajke proizvoda...
Chilli papričice- kolutići u ulju 750g/ 450g
Crvene boje i ljute arome, nose u sebi miris i okus šarmantnog kalabrijskog kraja. Koriste se u mnogim različitim jelima obogaćujući ih svojom intenzivnom pikantnošću. Kvalitetan, praktičan i svestran proizvod često je nadohvat ruke naših kuhara.
Crne masline bez koštice 2600g/1200g
Masline bez koštice u kvalitetnoj blagoj salamuri. Pažljivom proizvodnjom i pakiranjem masline dolaze cijele, neoksidirane, nisu naborane i natisnute. Možete od crnih otkoštenih maslina uz dodatak slanih inćuna, kvalitetnog maslinova ulja, kapara i svježeg bosiljka kosanjem ili gnječenjem u mužaru...
Kapulice Borettane u aceto balsamico octu 840g/ 450g
Iz drevne tradicije potječe recept u kojem se kombinira najbolji luk s Modena aceto balsamicom. Ovaj mali luk dobio je ime po Borettu, gradu u provinciji Reggio Emilia u kojem se uzgaja od 1400. godine. Ohlađen, užitak je za nepce!...














