- Home
- Sirevi, suhomesnati proizvodi
- Mozzarelle
- Burratina dimljena 100g (2x100g) Sabelli
Burratina dimljena 100g (2x100g) Sabelli
Prava eksplozija okusa koju daje kontrast između tankog vanjskog sloja mozzarelle i kremaste mliječno bijele unutrašnjosti. Proizvod je dobiven prirodnim procesom dimljenja.
Sabelli dimljena burratina u jednom pakiranje se nalaze dvije burratine po 100grama.
Related Products
Kapulice u octu- perline 1650g/ 1000g
Čvrste i hrskave, ukusne i sočne kapulice u finom vinskom octu. Biserno su sitne su i baš zato su odlične za ukrašavanje malih sendviča, bruschetta ili canapea dok svojim svježim okusom mogu jednostavna jela pretvarati u fine zalogaje.
Kapulice Borettane u aceto balsamico octu 840g/ 450g
Iz drevne tradicije potječe recept u kojem se kombinira najbolji luk s Modena aceto balsamicom. Ovaj mali luk dobio je ime po Borettu, gradu u provinciji Reggio Emilia u kojem se uzgaja od 1400. godine. Ohlađen, užitak je za nepce!...
Gran SPICCO 10 mjeseci 250g – Zanetti
Zreli tvrdi sir od pasteriziranog kravljeg mlijeka, 10 mjeseci star. Ovo je sir u stilu parmezana idealan za upotrebu u užurbanoj kuhinji gdje je cijena važna. Vrlo ukusan i dobar za ribanje kao zamjena za Parmigiano Reggiano ili Grana Padano.
Zelene masline cijele 4100g/ 2500g
Vrlo ukusne, svijetlo zelene boje, idealne masline za aperitive, predjela i salate kao i za sve namjene u kuhinji. Beru se krajem ljeta dok još nisu skroz zrele. Originalna maslina za Martini cocktail
Tuna komadi naturale 1730g/ 1250g
Tražite kvalitetnu i ukusnu tunu za paštete? Kvalitetan način proizvodnje garantira proizvod punog okusa koji ga čini idealan za izradu pašteta, namaza za sendviče, tapase i punjenja, hladne salata i tople umake za tjesteninu. Kako je tuna Robo bogatog okusa...
Zelene rajčice četvrtine u ulju 750g/ 450g
Rajčice se beru dok su još zelene, režu se na četvrtine i blago suše u posebnim uvjetima. Aromatiziraju se u suncokretovom ulju s dodatkom peršina, soli, češnjaka, bosiljka i čilija. Njihova velika vrijednost sastoji se od jakog okusa i istodobno...