- Home
- Sirevi, suhomesnati proizvodi
- Mozzarelle
- Burratina 100g. (8x100g) Sabelli
Burratina 100g. (8x100g) Sabelli
Jedinstveni okus Sabelli Burrate u XXL pakiranju, 8 kuglica po 100 grama.
Zamislite najukusniju mozzarellu koju ste ikad probali! I zamislite da je režete vilicom, ili još bolje razdvojite rukama i kidate glatku bijelu vanjsku opnu koja otkriva nježnu i kremastu unutrašnjost. Savršenu kombinaciju stracciatelle, komadića mozzarelle i svježeg vrhnja. I nakon što je jednom probate bez imalo sumnje će vam otkriti zašto je baš ona okrunjena kraljica talijanskih sireva.
Sastojci;
Mozzarella (MLIJEKO, sol, sirilo, mliječni fermenti), MLIJEČNO vrhnje 30%, sol.
Model: 384
Categories: Mozzarelle, Sirevi, suhomesnati proizvodi
Related Products
Kozji sir s tartufima cca.400g- hrvatska
Sir s tartufima, najomiljeniji među našim sirevima! Vrlo ukusan, prirodne, intenzivne i postojane arome. Kozji sir sa tartufima proizveden u Hrvatskoj.
Grana padano 16.mjeseci cijeli kolut- Zanetti
Originalni Grana Padano sir, 16 mjeseci star. Grana Padano sir simbol je Italije, koji je poznat svugdje u svijetu. Grana Padano je tvrdi sir koji se proizvodi u dolini rijeke Po, u sjevernoj Italiji i nosi D.O.P. oznaku. Napravljen je...
Pecorino Fiore Sardo dop – ovčji polutvrdi sir sa Sardinije.
0 out of 5
0 review(s)Pecorino Fiore Sardo dop – ovčji polutvrdi sir sa Sardinije.
Pecorino Fiore Sardo je tvrdi punomasni sir napravljen od ovčjeg mlijeka domaćih proizvođača s otoka Sardinije, koji od 1996. zaštićen od strane ovlaštenog zemljopisnog podrijetla. Nakon soljenja slijedi postupak dimljenja na određenom mediteranskom drvu do 15 dana. Nakon ukupnog starenja...
Parmigiano reggiano 24 mjeseca cijeli kolut- Zanetti
Parmigiano Reggiano D.O.P. dolazi iz Parme, južno od rijeke Po. Svi sastojci su 100% iz Italije, te zbog toga sir nosi žig i oznaku D.O.P. Parmigiano Reggiano sir je sir oštrog, kompleksnog, bogatog okusa i zrnaste teksture, koji dozrijeva najmanje...
Burrata u foliji 350g Sabelli
Buratta je jedan od najcjenjenijih talijanskih sireva. Njezina nježna tekstura koja podsjeća na maslac, nezaboravan je doživljaj za nepce. Mlijeko za Burattu dobiva se od vodenih bivola a karakterizira ga izrazita bjelina. Pri izradi Buratte koristi se toplo mlijeko. Dok...
Kravlji sir s tartufima cca.400g- hrvatska
Snovi o tartufima se ostvaruju kada ovaj dobro prilagođeni topljivi sir naribate preko tjestenine, jaja, kruha ili bilo čega drugog. Izvrstan i sam uz čašu crnog vina. Kombinacija kravljeg mlijeka i tartufa u ovom siru savršeno se isprepliću i daju...















