| brands | DE NIGRIS |
|---|---|
| Pakiranje | 6 komada / karton |
- Home
- Tjestenine, riža, brašno, ulje
- Aceto balsamico
- Aceto Basalmico Aged (3 godine) 250ml (Villa Grimelli)
Aceto Basalmico Aged (3 godine) 250ml (Villa Grimelli)
Vrhunski Aceto Balsamico di Modena snažnog punog okusa odležan je najmanje 3 godine u starinskim hrastovim bačvama.
Ova tradicionalna metoda odležavanja pojačava mirisne arome i oplemenjuje složene okuse octa, stvarajući savršenu konzistenciju za poboljšanje vaših omiljenih gurmanskih jela.
Idealno za gurmanska jela.
Categories: Aceto balsamico, Tjestenine, riža, brašno, ulje
Tag: aceto balsamico
Related Products
Elicoidali/ makaroni
Kao i mnogi oblici tjestenine, naziv elicoidali potječe od samog oblika. Talijanska riječ 'elica' prevodi se kao spirala. Teško je doći do podataka o podrijetlu ove tjestenine, ali najvjerojatnije je kao i mnoge druge vrste sušene tjestenine potjeće iz regije...
Aceto Balsamico BIANCO 500ml
Okus je nježan i delikatan, a miris intenzivniji, savršen za aromatiziranje i obogaćivanje bezbrojnih recepata. Neki kuhari radi vizualnog izgleda jela preferiraju svijetli aceto.
Riža carnaroli- superfino 1000g
Carnaroli je sorta riže bijelog dugog zrna, pomalo orašastog okusa i ne pretvrda. Najpoznatija karakteristika Robo riže je njezina iznimna sposobnost puštanja škroba i stvaranje kremoznosti. Prilikom kuhanja može apsorbirati veću količinu tekućine dok zrna ravnomjerno bubre i ne raskuhavaju...
Aceto Balsamico 5lit.
U samom srcu regije Emilia-Romagna nalazi se jedinstveno mjesto na svijetu koji proizvodi vrhunski balsamico ocat iz Modene IGP. Po tradicionalnoj i originalnoj recepturi. Ocat pripremljen s moštom od grožđa i odležao u hrastovim bačvama u skladu s modenskom tradicijom....
Aceto Basalmico Silver 250ml (Villa Grimelli)
Vrhunski Aceto Balsamico di Modena SILVER. 45% koncentriranog mošta od grožđa. Ovaj dobro izbalansirani i kremasti balzamični ocat iz Modene savršen je za vaša glavna jela od mesa i ribe, poboljšavajući njihove okuse za optimalnu ravnotežu slatkog i kiselog. Idealno...












