
Pecorino Romano DOP 1,5 kg
Ako volite Parmigiano Reggiano svakako probajte i ovaj sir! Pecorino Romano jedna je od najčešće korištenih, oštrijih alternativa parmezanskim sirevima. Zbog tvrde teksture i oštrog i slanog okusa, Pecorino Romano izvrstan je nadjev jelima od tjestenine, kruha i pečenja. Sastavni...
Pecorino sardo medoro– ovčji polutvrdi sir (Sardinia)
Pecorino Medoro dop prepoznatljiv je ovčji sir sa talijanskog otoka Sardinije. Kako se proizvodi u skladu sa sardinijskom tradicijom i napravljen je od 100% ovčjeg mlijeka sa Sardinije sačuvani su svi izvorni okusi. Dozrijeva najmanje četiri mjeseca. To je onaj...
Pecorino vecchio Cacio di Pienza- ovčji polutvrdi sir (Toscana)
Vecchio cacio di Pienza tvrdi je ovčji sir, pravi Toskanski odlikaš napravljen od ovčjeg mlijeka koje dolazi s pašnjaka val d'Orcia. Tipično područje poznato po svojim karakterističnim prirodnim i aromatičnim biljem. Radi se o pecorinu odležanom 120 dana koji se proizvodi...







