
Taggiasche masline u salamuri 950g/ 650g
Vrsta ligurijskih maslina koja se idealno slažu uz aperitive, dodaju umacima ili prate glavna jela. Često se slaže u selekcijama sa zelenim gigant i crnim maslinama. Šarene su i ukusne, kod nas ih prepoznaju pod imenom Talijanke. Maslina za couvert,...
Umak od buče 400g
Umak ili krema od buče dolazi nam od proizvođača ROBO Italy. Već nam samo ime ili brand proizvođača garantira kvalitetan i uzbudljiv proizvod a naglasak je na baršunastoj kremi, nježnog okusa bez pretjerane slatkoće. Primjena kreme od buče je raznolika,...
Umak od kadulje i limuna 500g
Ovo je još jedan lagani umak koji je popularan u mnogim dijelovima Italije. Ristoris salsa od kadulje i limuna kremasti je umak, zelene boje s opojnim mirisom kadulje i svježeg citrusnog okusa. Od ovog proizvoda možete lako raditi nove umake...
Zelene masline cijele 4100g/ 2500g
Vrlo ukusne, svijetlo zelene boje, idealne masline za aperitive, predjela i salate kao i za sve namjene u kuhinji. Beru se krajem ljeta dok još nisu skroz zrele. Originalna maslina za Martini cocktail
Zelene rajčice četvrtine u ulju 750g/ 450g
Rajčice se beru dok su još zelene, režu se na četvrtine i blago suše u posebnim uvjetima. Aromatiziraju se u suncokretovom ulju s dodatkom peršina, soli, češnjaka, bosiljka i čilija. Njihova velika vrijednost sastoji se od jakog okusa i istodobno...
Žute cherry rajčice polovice naturale 1000g
D'Amico predstavlja Electum rajčice, liniju posvećenu izvrsnosti poljoprivredno-prehrambenog sektora, uzgojenu u tipičnim geografskim područjima talijanskog teritorija. Electum rajčice rađaju se s posebnim karakteristikama i jedinstvenim oblicima kao rezultatom kombinacije ljudskih i okolišnih čimbenika kao što su geografski položaj, svojstva tla,...
Žute datterini rajčice u vlastitom soku 800g
Drugačije po okusu od crvene rajčice i dominantnije po svojim bogatim nutritivnim svojstvima, žute datterini cherry rajčice u svom soku odmah privlače pažnju profesionalnih i amaterskih kuhara. Zahvaljujući nedostatku kiselosti često se koriste u receptima s ribom i plodovima mora....


















