Prikazujemo 10–17 od 17 rezultata

Papričice – Peperoncini piccanti 1700g

Papričice peperoncini piccanti Belotti - crvene boje, primamljivog svježeg izgleda, svi ju primijete i žele je zagristi. Okus im je slatko-ljuti, ipak više se osjeti umjerena pikantnost koja se miješa sa slatkim okusom paprike. Hladna plata ima novu zvijezdu!

Papričice Veneto picante u octu 3900 g / 1700 g

Značajna je tradicija ljutih paprika u nas, u Slavoniji, Baranji i Srijemu posebice. No, uz bogato naslijeđe važni nam globalni ljuti trendovi kucaju na vrata. Veneto papričice dominiraju svojom svježinom, ugodne su ljutine, sočne i hrskave. Obožavatelji ljute hrane smtraju...

Pepperdrops – crvene papričice u octu 780g/330g

Sweet pepperdrops su jedinstvena vrsta malih paprika u obliku suza koje potječu iz Perua. Kada su hladne tada su neodoljivo hrskave, sočne i osvježavajuće a okus im je slatkasto-kiselkasti. Odlično se slažu u brojnim receptima jer svojom lakoćom i živahnošću...

Pepperdrops – žute papričice u octu 780g/330g

Sweet pepperdrops su jedinstvena vrsta malih paprika u obliku suza koje potječu iz Perua. Kada su hladne tada su neodoljivo hrskave, sočne i osvježavajuće a okus im je slatkasto-kiselkasti. Odlično se slažu u brojnim receptima jer svojom lakoćom i živahnošću...

Slanutak crni – u salamuri 400 g/ 240 g

Načini pripreme i prehrambene karakteristike crnog slanutka slične su onima bijelog, ali je aromatičniji, kremastiji i ukusniji. Crni slanutak bogat je željezom i vlaknima tri puta više od običnog slanutka.

Slanutak naturale (u salamuri) 2500g

Slanutak Robo u salamuri prirodno je konzervirana kvalitetna namirnica. Kremaste je strukture, blagog orašastog okusa i nešto krupnije kalibraže. Slanutak je jedna od čestih namirnica u prehrani vegetarijanaca. Od njega se rade grickalice i krekeri, salate, falafel kuglice, spremaju se slasni sendviči, kuhaju maneštre...

Šparoge zelene 660g/ 385g

Stabijika im je meka i nježna ali neodoljivo ukusna bez osjeta kiselina. Zbog toga ove vrste šparoga iznimno su cijenjene u kulinarstvu. Osim u hladnim predjelima uživali smo u njima u pripremanju raznih umaka, a najviše nas je oduševio umak...

Zeleni papar u salamuri 740g/ 400g

Zeleni papar dobivamo tako što se plod (zrno) papra bere prije samog sazrijevanja pri čemu mu ostaje zelena boja. Zeleni papar se konzervira u salamuri i tako zadržava svoju posebnu ugodnu aromu. Biftek se često poslužuje s nekom vrstom umaka,...
Loading...