brands | Zuccato |
---|---|
Pakiranje | 3900 g / 1700 g |
- Home
- Konzervirano povrće
- Ostalo konzervirano povrće
- Papričice Veneto picante u octu 3900 g / 1700 g
Papričice Veneto picante u octu 3900 g / 1700 g
Velika je tradicija vrhunskih ljutih paprika u nas, u Slavoniji, Baranji i Srijemu posebice. No, uz bogato naslijeđe važni nam globalni ljuti trendovi kucaju na vrata. Veneto papričice dominiraju svojom svježinom, ugodne su ljutine, sočne i hrskave. Obožavatelji ljute hrane smtraju je taman’ ljutom, koliko treba niti previše niti premalo.
Model: 519
Categories: Konzervirano povrće, Ostalo konzervirano povrće
Tags: bez glutena, paprika, pizza, pizzeria, salata, tapas
Related Products
Namaz od zelenih maslina 530g.
Jabučni ocat, ulje i sol u odličnoj recepturi sa selektiranim i mljevenim maslinama. Maslina nocellara uzgaja se na plodnim padinama sicilijanskog vulkana Etne a ovaj namaz čine neodoljiv i pogodan za jela uz kruh, razne tapase i couvert ili ga...
Šparoge zelene 700g/ 385g
Stabijika im je meka i nježna ali neodoljivo ukusna bez osjeta kiselina. Zbog toga ove vrste šparoga iznimno su cijenjene u kulinarstvu. Osim u hladnim predjelima uživali smo u njima u pripremanju raznih umaka, a najviše nas je oduševio umak...
Crveni grah kidney 2500g
Upotreba crvenog graha u kulinarstvu je zaista svestrana. Može se koristiti u hladnim i toplim jelima. Dobro je poznat kao glavna namirnica popularnog chili-ja, a također se koristi u raznim složencima i salatama. Crveni grah je neizostavan sastojak dobro poznate...
Belle di cerignola masline 1550g/ 950g
Vrlo ukusne, velikog ploda oblika šljive porijeklom iz regije Puglia. Svijetle zelene boje i izrazito svježeg ukusa.
Taggiasche masline bez koštice u ulju 900g/ 650g
Vrsta ligurijskih maslina koja se idealno slažu uz aperitive, dodaju umacima ili prate glavna jela. Često se slaže u selekcijama sa zelenim gigant i crnim maslinama. Šarene su i ukusne, kod nas ih prepoznaju pod imenom Talijanke.
Artičoke srce u salamuri 2500g/ 1350g
Od odabranih svježih artičoka kojima su uklonjeni tvrdi listovi ostaje najukusniji dio, a to je njezino srce koje se pakira u salamuru. Idealna su za bilo koju svrhu, a savršeno će zamijeniti svježe artičoke. Od njih se rade odlični umaci,...