- Home
- Konzervirano povrće
- Crveni program - rajčice
- Žute datterini rajčice u vlastitom soku 800g
Žute datterini rajčice u vlastitom soku 800g
Drugačije po okusu od crvene rajčice i dominantnije po svojim bogatim nutritivnim svojstvima, žute datterini cherry rajčice u svom soku odmah privlače pažnju profesionalnih i amaterskih kuhara. Zahvaljujući nedostatku kiselosti često se koriste u receptima s ribom i plodovima mora. Pizze s bazom od žute cherry rajčice danas su možda najpopularnije jelo ove zanimljive povrtne namirnice.
Related Products
Belle di cerignola masline 1550g/ 950g
Vrlo ukusne, velikog ploda oblika šljive porijeklom iz regije Puglia. Svijetle zelene boje i izrazito svježeg ukusa.
Kapari usoljeni 1000g
Na Sredozemlju se najčešće upotrebljavaju samo usoljeni kapari koji imaju pravu, izvornu aromu. Prije upotrebe treba ih dobro isprati kako jelo ne bi bilo preslano. Kapari se dodaju uvijek pri kraju kuhanja jer u suprotnome gube na aromi.
Artičoke srca grillana u ulju 750g/ 450g
Od branja do čišćenja i pripreme za grilanje sve se radi ručno. Rezultat je ukusno srce artičoke punog i pomalo slatkastog okusa. Često se servira kao prilog uz meso sa žara ili kao komponenta složenijih salata.
Slanutak naturale (u salamuri) 2500g
Slanutak Robo u salamuri prirodno je konzervirana kvalitetna namirnica. Kremaste je strukture, blagog orašastog okusa i nešto krupnije kalibraže. Slanutak je jedna od čestih namirnica u prehrani vegetarijanaca. Od njega se rade grickalice i krekeri, salate, falafel kuglice, spremaju se slasni sendviči, kuhaju maneštre...
Namaz od zelenih maslina 530g
Jabučni ocat, ulje i sol u odličnoj recepturi sa selektiranim i mljevenim maslinama. Maslina nocellara uzgaja se na plodnim padinama sicilijanskog vulkana Etne a ovaj namaz čine neodoljiv i pogodan za jela uz kruh, razne tapase i couvert ili ga...
Chilli papričice- kolutići u ulju 750g/ 450g
Crvene boje i ljute arome, nose u sebi miris i okus šarmantnog kalabrijskog kraja. Koriste se u mnogim različitim jelima obogaćujući ih svojom intenzivnom pikantnošću. Kvalitetan, praktičan i svestran proizvod često je nadohvat ruke naših kuhara.














