| brands | Furore |
|---|---|
| Pakiranje | 180 g./ 1300 g. |
- Home
- Riba, umaci i salse, specijaliteti
- Marmelada For Cheese Only
- Zelena smokva gourmet sauce 180g/ 1300g
Zelena smokva gourmet sauce 180g/ 1300g
Idealno se slažu sa tvrdim i polutvrdim sirevima.
Model: 8016
Categories: Marmelada For Cheese Only, Riba, umaci i salse, specijaliteti
Tags: furore, marmelade, marmelade za sireve, umaci, umaci za sireve
Related Products
Tartufata 170g
Tartufata Po originalnoj recepturi, nepromijenjenog okusa i kvalitete. Lareto tartufata zapanjujuća je mješavina crnih ljetnih tartufa, gljiva, crnih maslina, aromatičnog bilja i začina. Rezultat je niz snažnih i intenzivnih okusa koja se savršeno isprepliću s mnogim jelima oplemenjujući ih posebnim...
Umak pesto rosso siciliano 520g.
Pripremljen prema klasičnom i izvornom receptu sa sušenom rajčicom, lukom, paprikom, kaparima, bosiljkom i češnjakom. Pogodan za sve vrste tjestenina, bruschetta, rižota kao i za pripremu drugih jela kojima se uz dodatak ovog umaka karakter mijenja na jako fino! Jeste...
Jabuka & Nar gourmet sauce 180g
Jabuka & nar for cheese only! Za meke i topljive sireve. Originalnost, kvaliteta i regionalnost osigurali su im niz prestižnih nagrada dok istovremeno Furore marmelade postaju sinonim za najbolje umake za sireve. Idealno se kombinira sa topljivim i mekim sirevima.
Pesto alla genovese 500g
Ovaj talijanski specijalitet je spreman odmah za korištenje. Idealan je za umake za sve vrste tjestenina, za razne preljeve, dekoriranje pizza i bruschetta.
Pesto alla Genovese umak sa bosiljkom Genovese D.O.P. 950g
0 out of 5
0 review(s)Pesto alla Genovese umak sa bosiljkom Genovese D.O.P. 950g
Odabir jedinstvenog sastojka, koji priča priču o uzbudljivoj zemlji poput Ligurije, omogućit će vam da se istaknete i kreirate jedinstvene okuse koji će osvojiti one koji probaju vašu hranu. Karakterizira ga intenzivna aroma zbog namirnica od kojih je pripremljen. Najbitniji...
Cheese dip 1000
Cheese dip umak srednje pikantan, ugodnog mirisa a okus podsjeća ne fine kremaste sireve. Puni okus se dobije kada se umak lagano zagrije a tekstura mu se mijenja u kremu. Hrskavi nachosi sa toplim umakom od sira i hladno pivo...













