- Home
- Konzervirano povrće
- Gljive
- Vrganji u kremi 800g
Vrganji u kremi 800g
Sotirani vrganji povezani u nježnoj i ukusnoj kremi. Kao takav, proizvod predstavlja kuharu brzo i kvalitetno rješenje za neke od najpoznatijih recepata s vrganjima. Pravi talijanski klasik su tagliatelle s vrganjima koje uz dodatak malo temeljca, maslaca ili naribanog Grana Padano sira postaje jednostavno ali vrlo ukusno jelo.
Related Products
Kapulice u octu- perline 1650g/ 1000g
Čvrste i hrskave, ukusne i sočne kapulice u finom vinskom octu. Biserno su sitne su i baš zato su odlične za ukrašavanje malih sendviča, bruschetta ili canapea dok svojim svježim okusom mogu jednostavna jela pretvarati u fine zalogaje.
Taggiasche masline u salamuri 950g/ 650g
Vrsta ligurijskih maslina koja se idealno slažu uz aperitive, dodaju umacima ili prate glavna jela. Često se slaže u selekcijama sa zelenim gigant i crnim maslinama. Šarene su i ukusne, kod nas ih prepoznaju pod imenom Talijanke. Maslina za couvert,...
Artičoke srce u salamuri 2500g/ 1350g
Od odabranih svježih artičoka kojima su uklonjeni tvrdi listovi ostaje najukusniji dio, a to je njezino srce koje se pakira u salamuru. Idealna su za bilo koju svrhu, a savršeno će zamijeniti svježe artičoke. Od njih se rade odlični umaci,...
Kapari sa peteljkom u octu 540g
Zahvaljujući očuvanju stabljike izvrsne su za finger food, predjela i grickalice ili možete uživati u njima uz aperitive. Uz voćnu svježinu kaparuni su prepoznatljivog okusa i mirisa, a idealni su za ukrašavanje glavnih jela od mesa ili ribe. Često serviraju...
Kapulice Borettane u aceto balsamico octu 840g/ 450g
Iz drevne tradicije potječe recept u kojem se kombinira najbolji luk s Modena aceto balsamicom. Ovaj mali luk dobio je ime po Borettu, gradu u provinciji Reggio Emilia u kojem se uzgaja od 1400. godine. Ohlađen, užitak je za nepce!...
Zeleni papar u salamuri 740g/ 400g
Zeleni papar dobivamo tako što se plod (zrno) papra bere prije samog sazrijevanja pri čemu mu ostaje zelena boja. Zeleni papar se konzervira u salamuri i tako zadržava svoju posebnu ugodnu aromu. Biftek se često poslužuje s nekom vrstom umaka,...















